Doğuş Otomotiv fırtınaya rağmen 1800 aracı yetiştirdi

Doğuş Otomotiv, Doğuş Oto, Doğuş Grubu. Doğuş Otomotiv fırtınaya rağmen 1800 aracı yılın son günü müşterilerine yetiştirdi. Bu efsane çalışma anlarında orada olmak isterdim. Doğuş Otomotiv Araç Teslimatları 2019.

Yeni Seat Leon Ocak’ta tanıtılıyor! Videolu

Araba Habercisi Dergisi

Youtube Kanalımız

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, yaşanan o gecenin detaylarını paylaştı. İşte Ali Bilaloğlu’nun o açıklaması: “Doğuş Otomotiv olarak kurulduğumuz günden bu yana tam 25 yıldır müşteri memnuniyetini ilk sırada tuttuk ve işimizi tutkuyla yaptık. 2019 yılının son gemisindeki toplam 1800 aracı müşterilerimize sene bitmeden kavuşturabilmek için fırtına ve zorlu koşullara rağmen 65 arkadaşım sabaha kadar çalışarak indirdi. Doğuş Otomotiv ruhunu içlerinde hisseden ve canla başla çalışarak müşterilerimize araçlarını teslim edebilmek için büyük gayret sarfeden tüm arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum. İyi ki varsınız.”

Gösterge Tablosundaki İkaz Işıkları Ne Anlama Geliyor?

Çok zorlu anlar yaşandığı Ali Bilaloğlu’nun bu açıklamasından anlaşılıyor. 1800 aracı 2019’un son gününde sahiplerine teslim etmek için verilen bu mücadeleyi orada olup yaşamak isterdim. İşte otomotiv dünyasının bilinmeyen yönü.

En Sonunda Havasız Araba Lastiği Yaptılar!

Doğuş Otomotiv Markaları Hangileri?

Doğuş Otomotiv markalarını, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche ve Scania oluşturuyor.

Doğuş Otomotiv Araç Teslimatları 2019.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba