Seat Leon 2020 28 Ocak’ta Tanıtılacak!

Seat Leon, Yeni Leon, Yeni Seat Leon, 2020 Seat Leon, Yeni Leon, 2020 Leon. Kompakt hatchback segmentinde işler kızışıyor. 2020 yılında Türkiye pazarında 5 yeni kompakt HB satışa sunulacak. Yeni Seat Leon’un yaşam alanı tasarımıyla ilgili ilk detaylar paylaşıldı. Yeni 2020 Seat Leon 28 Ocak’ta resmi olarak tanıtılacak. Yeni Seat Leon Ocakta Tanıtılacak.

Araba Habercisi Dergisi

Youtube Kanalımız

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

2020 yılında Türkiye pazarında 5 yeni kompakt HB araç boy gösterecek. Volkswagen Golf, Seat Leon, Mazda 3, Skoda Scala ve Opel Astra 2020’de Türkiye yollarına çıkacak. Yeni Toyota Corolla satışa çıkacak mı bilmiyorum.

Tasarım detayları konusunda ufak ipuçları çıkmaya başlayan yeni Seat Leon’un yeni far teknolojisi tanıtıldı. Seat, 2012 yılında Leon modeliyle kendi sınıfı içerisinde tamamen LED far teknolojisini sunan ilk model olmuştu. Yeni Seat Leon 28 Ocak 2020 tarihinde tanıtılması planlanan yeni Leon modelinde de tamamen LED teknolojisi öne çıkıyor. Dinamik LED teknolojisine sahip olacak olan yeni Leon, gece sürüşlerinde konfor ve güvenliği artırıyor. Yeni Leon, arka farlarında da tamamen LED farlar kullanıyor. Arka far tasarımında da son dönemde popüler olan boydan boya tasarıma yer veren Leon’un çok şık göründüğünü söyleyebiliriz. Dinamik aydınlatma teknolojisine de sahip olan yeni Leon’da uzun far asistanının da yer alması sürpriz olmayacaktır.

Yeni Seat Leon’da da vites kolu kardeşi Golf ile benzer şekilde gitmiş.

Yeni Volkswagen Golf çarpışma testi yapıldı

Seat Tasarım Direktörü Alejandro Mesonero-Romanos

Seat’ın tasarım ve mühendislik ekibi, tekrardan far teknolojisini modelin tasarım dilini güçlendirmek için kullandı. İç tasarımında da LED ambiyans aydınlatmasına yer verildi. Seat Tasarım Direktörü Alejandro Mesonero-Romanos yaptığı açıklamada, ‘Üstün aydınlatma teknolojisi araç tasarımında en önemli detaylardan biridir. Yeni Seat Leon’un güçlü karakterini far tasarımı ve teknolojisiyle desteklemeyi hedefledik. İç mekanda da sunduğumuz ambiyans aydınlatması Leon kullanıcılarının premium hislerini üst seviyeye çıkaracaktır’ dedi.

Yeni Subaru Forester Türkiye’de satışa sunuldu

Seat’ın yeni far teknolojisi Martorell’de yer alan Seat Teknoloji Merkezi’nde geliştirildi. 4. Nesil Seat Leon’un dünya lansmanının 28 Ocak 2020 tarihinde yapılması planlanıyor.

Yeni Seat Leon Ocakta Tanıtılacak.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba