360 HP 4×4 DS9 Türkiye’de Satılacak mı?

DS 9 Ne Zaman Satılacak?
DS 9 Ne Zaman Satılacak?

DS 9, DS Automobiles, DS 9 E Tense Özellikleri, DS 9 Yorumları, DS 9 Fotoğrafları, DS 9 Ne Zaman Satılacak? DS 9 Hibrit Özellikleri Neler?

DS 9 tüm pazarlara hitap eden yeni bir büyük sedan. Çok detaylı ve teknolojik olarak tasarlanan DS 9, hızlı değişen otomobil pazarında Fransız tasarım güzelliğini özünde taşıyor. E-TENSE şarj edilebilen hibrit güç ünitesi sayesinde DS 9 ön plana çıkar. DS 9 Ne Zaman Satılacak?

Youtube Kanalımız

4,93 metrelik uzunluğu, 1,85 metrelik genişliği ve 690 mm çapındaki tekerlekleri ile DS 9, sınıfındaki diğer sedan otomobillerden daha etkileyici deniyor. Yeni DS 9 Otomobil, EMP2 platformunun uzun aks mesafeli, bir sedan otomobilde daha önce kullanılmamış versiyonunu kullanıyor ve bu, arka koltuk yolcularına ferah bir yaşam alanını sağlıyor. Şık silüetini oldukça yatık arka camı ile birleştirdiğinde bir fastback tarzı sunuyor.

ÖTV İndirimi Geliyor! Özel Tüketim Vergisi İndirimi Ne Zaman?

Güçlü bir ifadeye sahip ön tasarımı, DS WINGS – (DS Kanatları) tasarım detayları ve karakter katan bir yeni dokunuş kazanmış üç boyutlu elmas etkisine sahip ön ızgarası ile DS 9, DS Automobiles tasarım dilini yansıtmaya devam ediyor. Şimdiye kadar sadece iç mekan tasarımında kullanılan “Clous de Paris” işlemelerine sahip bir kılıç, motor kaputunun yüzeyini süslüyor.
DS 9, tavanının bitişinde kullandığı iki adet DS Feneri ismi verilen ışık konisi ile original 1955 DS’e bir gönderme yapıyor. Efsanevi sedandan ilham alan DS 9, bagaj çizgisinin altına konumlandırdığı yeni arka aydınlatma grubu ile güçlü bir duruş kazandırıyor.

DS 9 Ne Zaman Satılacak?

DS 9 E-TENSE 360 beygir gücüne kadar bir hibrit gücü ve konforu sunuyor

DS 9, satışa sunulduğu andan itibaren E-TENSE şarj edilebilen hibrit teknolojisini sunabilecek. Turbo beslemeli benzinli PureTech motora eşlik eden elektrik motoru sayesinde, 225 HP güç sunuyor. 11,9 kWh kapasiteli bir batarya, WLTP koşullarına göre 40 ila 50 km tam elektrikli sürüş menziline olanak sağlayacak.
DS 9 elektrik motoru, sekiz ileri oranlı otomatik şanzıman üzerinden 110 HP ve 320 Nm tork sunuyor. Bu elektrik motoru, kalkışlarda, herhangi bir hızda iken hızlanmaya destek amaçlı ya da 135 km/sa hıza kadar tam elektrikli sürüş sırasında kullanılabiliyor. E-TENSE Spor modu ise her iki güç kaynağının sürekli devrede olmasını sağlıyor. Ek olarak, E-SAVE kullanım modu, yolculuğun daha ileri bir etabında kullanılmak üzere bataryada bulunan enerji düzeyinin korunmasını sağlıyor. Örneğin dur-kalk trafiğin olduğu bir etap ya da yerel yasalar gereği içten yanmalı motorların kullanılamadığı alanlar. Otomobilin üzerindeki 7,4 kW gücündeki şarj ünitesi, bir ev, iş yeri ya da halka açık şarj istasyonu yardımı ile 1,5 saat içerisinde bataryanın doldurulmasına olanak sağlıyor.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

DS 9 E-TENSE 360 Beygir Güç Üretebiliyor.

Hibrit motor yelpazesi kısa bir süre sonra iki adet daha E-TENSE güç ünitesi kazanacak. Bunlardan bir tanesi 250 HP iken diğeri 360 HP akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi ile yere aktarabilen bir ünite. Performansını ve yakıt ekonomisini DS 7 CROSSBACK’te ispatlamış olan 1,6 litre hacminde, 225 HP PureTech turbo beslemeli benzinli motor ise yelpazenin benzinli seçeneğini oluşturacak. Tüm motor seçenekleri, hızlı vites değişimi sağlayan sekiz ileri oranlı otomatik bir şanzıman eşliğinde sunulacak.

DS 9 Ne Zaman Satılacak?

Fransa’da tasarlanan ve Çin’de üretilecek olan DS 9, tüm pazarlarda satışa sunulacak. Türkiye pazarında yollara ilk çıkışı 2021’in ilk çeyreğinde gerçekleşecek.

DS 9 Ne Zaman Satılacak?

DS 9 Ne Zaman Satılacak?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba