Dünya Land Rover Günü’ne Özel Defender 1.2 Milyon Km Test Sonrası Tanıtım İçin Hazır!

Dünya Land Rover Günü Defender
Dünya Land Rover Günü Defender

Dünya Land Rover Günü’ne özel olarak, Land Rover Defender’ın testlerinin son fazını Kenya’da tamamlıyor. Yoğun bir kamuflaja sahip olan modelin fotoğrafları da yayınlandı. Dünya Land Rover Günü Defender

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Araba Yorumları, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Borusan Oto, Borusan Otomotiv, Land Rover Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Yeni Defender’ın bu yıl sonuna doğru tanıtılması planlanıyor. 45.000’den fazla zorlu doğa koşullarındaki testten başarıyla geçmeyi başardı. Land Rover, Defender’ı Antartrika’da eksi 40 derece soğuktan, çöllerde 50 derece sıcaklığa kadar her koşulda test etti.

[irp posts=”4418″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Çıktı! Yine Dopdolu Bir Araba Dergisi Oldu!”]

Jaguar Land Rover Ürün Müdürü Nick Rogers, yeni Defender hakkında açıklamalarda bulundu. ‘Simülasyon testlerimize ek olarak, yeni Defender’ı tüm doğa ve iklim koşullarında toplamda 1.2 milyon kilometre test ettik. En dayanıklı ve en yetenekli Land Rover modelini ürettiğimizden yaptığımız testler sonucunda artık eminiz’ dedi.

Yol testleri Almanya’da yer alan Nürnburgring pistinde, çamur sürüşleri İngiltere’de Eastnor’da, kaya tırmanışları Utah’da ve kum testleri de Dubai’de gerçekleştirildi. Yeni 4×4 çekiş sistemiyle zorlu off-road koşullarından başarıyla geçebilen Defender, artık yol konforunda da kendini geliştirdiğini belirtiyor.

Yeni Defender, markanın kalbi kabul edilen İngiltere’de yer alan Gaydon tesislerinde tasarlandı ve mühendisliği geliştirildi. Üretim için ise Land Rover, en son açtığı fabrikası olan, Slovakya’daki Nitra fabrikasını tercih ettiğini belirtti.

Land Rover her yıl 30 Nisan gününü Dünya Land Rover Günü olarak kutluyor. Bugünün önemi ise bundan tam 71 yıl önce 1948’de Amsterdam Otomobil Fuarı’nda markanın dünya lansmanının yapılmış olmasından geliyor.

[irp posts=”3064″ name=”İzlemediyseniz 1 Kadın 1 Erkek Volvo XC40 D4 AWD Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayında!”]

Dünya Land Rover Günü Defender

Araba Habercisi Dergisi

Audi Q8 Testi Murat Tosun

Dünya Land Rover Günü Defender, Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Borusan Oto, Borusan Otomotiv, Land Rover Testleri, Land Rover Yorumları

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba