2019 Yılının En Çok Satan SUV Modeli Hangisi Olur Diye Size Sordum! İşte Sizin Seçiminiz!

En Çok Satan SUV 2019 Hangisi
En Çok Satan SUV 2019 Hangisi

Otomotiv Distribütörleri Derneği ODD tarafından açıklanan bilgilere göre yılın en çok satan SUV modeli hangisi olur diye sizlere sordum. Bunu her zaman yaptığım gibi instagram arabahabercisidergisi hesabımdan yaptım. Bu anketin sonucunda Nissan Qashqai mi – Peugeot 3008 mi bu unvanın sahibi olacak, siz seçtiniz. Nissan Qashqai vs Peugeot 3008. En Çok Satan SUV 2019 Hangisi?

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Dostlar her şeyden önce iyi ki varsınız. Varlığınız 30 yıldır otomotiv gazetecisi olan beni işine dört elle sarılma konusunda en çok motive eden konuların başında geliyor ve pes etmememi sağlıyor. Sağ olun.

Otomotiv Distribütörleri Derneği ODD tarafından her ayın sonunda otomotiv pazarının satış rakamları açıklanıyor. Bu rakamlar doğrultusunda bizler de hangi modelin ne kadar sattığı, ne kadar ilgi gördüğü konusunda bilgilere sahip oluyoruz. 2019 yılının son iki ayına girdiğimizde dikkatimi çeken konulardan biri En Çok Satan SUV 2019 hangisi olacağı oldu. Nissan Qashqai uzun bir süredir bu sınıfın lideri ama Peugeot 3008’in nefesini ensesinde hissediyor. Geride kalan on ayda Peugeot 3008 6.774 Nissan Qashqai 7.047 satmış! Lider Tahtını Kalan 2 ayda Koruyabilecek mi? Yoksa Peugeot 3008 Türkiye’nin En Çok Satan SUV Modeli mi olacak? Bunun için bir anket yaptım. Her zaman olduğu gibi katılım yüksek oldu. Bu sonuçları dileyene, dilediği zaman gönderebilirim.

Anketin sonucunda Peugeot 3008’e yüzde 57 oranında oy yılı lider olarak tamamlar şeklinde çıktı. SUV Sınıfının En Çok Satan Modeli Nissan Qashqai ise sizlerden unvanını korumak için yüzde 43 oy aldı. Elbette markaların ellerindeki stokları bilmiyorum ama son iki ay bizi efsane bir rekabet bekliyor.

En Çok Satan SUV 2019 Hangisi? Araba Habercisi Dergisi.

Volkswagen’in Ticari Siyah İncisi Amarok Black Edition Tanıtıldı! Kasa Değişim Vakti mi Geldi?

En Çok Hangi SUV Satıyor, Peugeot 3008 Satış Rakamları, Nissan Qashqai Satış Rakamları, SUV Satış Rakamları.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba