Volkswagen’in Ticari Siyah İncisi Amarok Black Edition Tanıtıldı! V6 TDI motoruyla 258 beygir güç üretiyor!

Volkswagen Amarok Black Edition Yorumları.
Volkswagen Amarok Black Edition Yorumları.

Volkswagen ödüllü pikap modeli Amarok için özel Black versiyonunu tanıttı. Hem Amarok Highline hem de Amarok Aventura versiyonuyla birlikte tercih edilebilen özel Black Edition ile Amarok en güçlü ve lüks versiyonuna kavuştu. Volkswagen Amarok Black Edition Yorumları.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Amarok Black Edition 3.0 litrelik V6 TDI motoruyla 258 beygir güç üretiyor. Highline donanımın üstünde yer almasıyla Highline donanıma ek olarak ışık paketi, navigasyon ve off-road bilgi ekranı sunuyor. Dış tasarımında yer alan siyah detaylar ise, tavan rayları, yan marşpiyeller, yeni ön ve arka tamponlar olarak öne çıkıyor. Ayrıca 20 inçlik özel alaşımlı siyah jantlar da oldukça şık duruyor.

VW Amarok Aventura Black Edition’a özel olarak seçilebilen ergonomik ve elektrikli ön koltuklar, elektrikli yan dikiz aynaları ve döşeme olarak Nappa deri döşeme oldukça şık görünüyor. İç mekanda da siyah detaylar göze çarpıyor.

Volkswagen Amarok Black Edition ve Amarok Aventura Black Edition modellerinin henüz Türkiye satış fiyatları açıklanmasa da İngiltere satış fiyatlarında mevcut Amarok Highline ve Amarok Aventura modellerinden 6.000 Sterlin daha pahalı olduğunun altını çizelim. Özellikle Nappa deri kaplama göz kamaştırsa da Türkiye’de bu farkın 50-60.000 TL bandında olacağı düşünülünce tercih edilir mi sorusu akıllarımızda kalıyor. Bu arada bir araba editörü der ki; Her ne zaman ki bir modelin Edition’ları artmaya başladıysa o modelin kasa değişiminin vakti gelmiştir. Rakiplerinin arka arkaya yeni nesillerini piyasaya sürdüğü, ezeli rekabetin olduğu pikap segmentinde Amarok hala çok beğeniliyor. Ancak sanki artık yeni neslinin çıkma vakti geldi gibi.

Volkswagen Amarok Black Edition Yorumları. Araba Habercisi Dergisi.

Gecelerin Yargıcı: Rolls-Royce Cullinan Black Badge Tanıtıldı! O Simsiyah bir Süper SUV!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba