En ucuz elektrikli otomobil olan Dacia Spring ne zaman satışa sunulacak? İşte merakla beklenen tarih!

En ucuz elektrikli araba Dacia.
En ucuz elektrikli araba Dacia.

En ucuz elektrikli otomobil olan Dacia Spring Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? İşte merakla beklenen tarih! En ucuz elektrikli araba Dacia.

Instagram Hesabım

SUV görünümüne sahip %100 elektrikli bir otomobil olan Yeni Dacia Spring, WLPT verileriyle 230 km’lik (şehir içi 305 km) menziliyle çoğu şehir içi ve şehirler arası sürüş ihtiyaçlarını karşılıyor.

Son hızı 125 km/s olan Dacia Spring, 50 km/s hıza 5.8 saniyede çıkarken şehir içi performans beklentilerini zorlanmadan karşılıyor. 56 dakikalık şarj ile menzilin yüzde 80’i kullanılabilir oluyor. 305 km menzil üzerinden şehir içi kullanım özelliği olarak bakarsam oldukça iyi bir rakam.

Yeni Dacia Spring modeli de dahil olmak üzere yeni marka kimliğine sahip araçların, yıl sonunda kullanıcılara sunulması planlanıyor.

Önümüzdeki dönemde genişleyen ürün gamına iki yeni model daha ekleyecek olan Dacia, %100 elektrikli Spring ve çok yönlü C segmenti aile otomobili olan Jogger ile ürün gamını tamamen yenileyecek. Yeni marka kimliğinin lanse edilmesiyle markanın yenilenme süreci zirveye ulaşıyor. Baştan aşağı her şeyi değiştiren Dacia, markanın özüne sadık kalmaya devam ediyor.

Fiyatlandırma açısından elektrikli otomobillerin ÖTV oranlarına baktığımda Dacia Spring yüzde 10’luk vergilendirme diliminde yer alacak. Durum böyle olursa uygun bir fiyat etiketiyle elektrikli otomobil satın almak isteyenlerin gözdesi olacak.

Yeni Volkswagen Amarok Perşembe günü tanıtılıyor! Aracın bugüne kadar açıklanan bilgileri iddialı!

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

En ucuz elektrikli araba Dacia.

En ucuz elektrikli araba Dacia.

En ucuz elektrikli araba Dacia.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba