Engelli raporuyla satın alınabilecek otomatik şanzımanlı 1 tane araba kaldı! Listeye kampanyayla girdi!

Engelli raporlu Otomobiller Temmuz 2022.
Engelli raporlu Otomobiller Temmuz 2022.

450 bin TL’ye kadar satın alınabilecek otomatik şanzımanlı sıfır kilometre araç sadece bir tane kaldı! Fiyatı 450 bin TL’ye kadar olan 0 km 2022 model otomatik şanzımanlı araba modelleri hangileri? Engelli raporuyla satın alınabilen kaç tane otomatik şanzımanlı araba kaldı? Engelli raporlu otomatik arabalar hangileri? Engelli raporlu Otomobiller Temmuz 2022.

Instagram Hesabım

Bilindiği gibi ocak ayından itibaren engelli ÖTV muafiyetli araç satın alma limiti 450 bin TL olarak uygulanmaya başladı. 14 Temmuz 2022 itibariyle 450 bin TL’ye kadar satın alınabilecek otomatik şanzımanlı 0 km araç sadece bir tane kaldı. Engelli raporuyla satın alınabilecek otomatik şanzımanlı araç olarak sadece Hyundai i20 modeli kaldı. Bu modelin Jump ve Style donanım paketleri listeye giriyor. Ancak bu otomobil Hyundai Türkiye tarafından düzenlenen kampanyayla listeye giriyor. Bunun dışında bir model listede yer almıyor. Listeye A segmentinde yer alan modelleri çok küçük oldukları için dahil etmedim. Eğer satın almak isterseniz o sınıfta Kia Picanto ve Hyundai i10 modelleri var. Hyundai Türkiye’nin de fiyatlarını güncellemesi durumunda bu modelde satın alınamayacak.

450 bin TL’ye kadar satılan 0 km 2022 model arabalar!

Hyundai i20 1.4 MPI 100 PS Jump Otomatik kampanyasız 457.500 TL kampanyalı 450.500 TL (2022)

Motorin ve Benzin indirimlerinin ardından kilometrede ne kadar tüketiyorlar? En az tüketen hangisi?

Araba Habercisi Yaz Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum? Engelli raporlu Otomobiller Temmuz 2022.

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 42. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 42. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Engelli raporlu Otomobiller Temmuz 2022.

Engelli raporlu Otomobiller Haziran 2022.

Engelli raporlu Otomobiller Temmuz 2022.

ÖTV Matrah Düzenlemesi Yapılacak mı? Matrahlarda güncelleme talepleriyle ilgili bir hazırlık çalışması var!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba