Fiat Chrysler ve Groupe PSA Ortak Oldu!

Fiat Chrysler ve Groupe PSA Ortak Oldu!
Fiat Chrysler ve Groupe PSA Ortak Oldu!

Fiat Chrysler ve Groupe PSA Ortak Oldu! Grup PSA ve Grup FCA Anlaştı, FCA PSA Ortak oldu, İki Dev Birleşti. 50 milyar dolarlık dev bu anlaşma ile birlikte gerçek oldu. Artık Fiat Chrysler ve Groupe PSA ortak.

Araba Habercisi Dergisi

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Youtube.com/msemedya

Fiat Chrysler ve Groupe PSA arasında ortaklık resmen açıklandı. İki dev grup ortaklık anlaşmasını imzaladı. Bu ortaklığın ilk üretimleri 2020 yılından itibaren kendini göstermeye başlayacak. Groupe PSA, Opel’i satın almasının ardından dev bir adım daha atmış oldu.

Bu ortaklık PSA CEO’su Carlos Tavares liderliğinde sürdürülecek. FCA Başkanı John Elkann benzer bir görevde yer alacak.

PSA ve FCA ortaklığında kurulan yeni şirketin yönetim kurulunda 11 üye olacak. Beş üyenin PSA tarafından ve diğer beşinin de FCA tarafından belirleneceği açıklandı. 11. üye olarak aynı zamanda başkanlık görevini de yapacak olan Carlos Tavares yönetim kurulunda yer alacak.

Podyumdaki SUV Modellerin Fiyatlarını Araştırdım!

PSA ve FCA ortaklığında 5 yıllık bir sözleşmeye imza atıldı. Ancak bu yeni yönetim kurulu belirleme konusunda kabul edilen bir süreç. Yani anlaşma beklendiği gibi daha uzun olacaktır.

Avrupa odaklı Groupe PSA, FCA’nın Ram ve Jeep gibi markaların yer aldığı karlı ABD işinden faydalanacak. Aynı şekilde Fiat Chrysler hem Avrupa hem de Çin pazarında Groupe PSA’nın artılarından faydalanacak.

Fiat Chrysler ve Groupe PSA Ortak Oldu!

Türkiye’nin En Çok Satan 20 Sedan Modeli!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba