Mercedes Benz E-Active Body Control Nedir?

Yeni Mercedes GLE OffRoad.

Mercedes yeni GLE modelinde E-Active Body Control sistemiyle çamur veya kum gibi zorlu zemin koşullarından kolaylıkla çıkmayı başarıyor. Oldukça hızlı ve otomatik olarak çalışan sistem, süspansiyonları otomatik olarak ayarlıyor. Çekiş kontrol sistemini devreye alarak tekerleklere güç dağılımını kontrol ediyor. Yeni Mercedes GLE OffRoad.

Araba Habercisi Dergisi

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Youtube.com/msemedya

Yeni Mercedes GLE Ürün Müdürü Paul Harmon yaptığı açıklamada, off-road koşullarında çekiş kabiliyetini artıran bir sistem sunduklarını belirtti.

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Serbest sürüş modu, E-Active Body Control teknolojisinin kullanıldığı yeni bir sürüş modu olarak karşımıza çıkıyor. Hidropnömatik aktif süspansiyon ile Mercedes Airmatic havalı süspansiyon sisteminin ortak çalışmasıyla aktif olarak destekleyen kuvvetlerle GLE, off-road koşullarında iyi iş çıkarıyor.

Ortaklık Sonrası Alfa Romeo’nun Sonu mu geldi?

Mercedes yaptığı açıklamada, E-Active Body Control sisteminin darbeleri sönümlemede her tekerleğe binen yükün kontrol edildiğini belirtiyor. Ayrıca gövdenin devrilmesini engelliyor ve aynı zamanda da ön ve arka kısmın kalkmasının önüne geçen ilk süspansiyon sistemi olduğunu iddia ediyor.

Mercedes’in SUV segmentindeki lüks ve konfor konusunda kendini kanıtlamış başarılı modeli GLE, sunduğu daha fazla off-road kabiliyetiyle rakiplerine gözdağı veriyor.

Fiat Chrysler ve Groupe PSA Ortak Oldu!

Yeni Mercedes GLE OffRoad.

Yeni Mercedes GLE OffRoad.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri. Araba Karşılaştırmaları, Otomobil Karşılaştırmaları.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba