Hibrit Fiat 500 ve Fiat Panda Modelleri Geliyor

Fiat Hibrit Modeller Çıktı.

Fiat Hibrit, Fiat Hybrid, Fiat 500 Hibrit, Fiat Panda Hibrit, Fiat 500 Hybrid, Fiat Panda Hybrid, Fiat Hibrit Modeller Çıktı.

Fiat 500 ve Panda, en yeni 3 silindirli FireFly 1.0 litrelik motoru ve 51 kW sağlayan bir lityum pil ile birleştirilmiş olan hafif bir hibrit motor ile satışa sunulacak. Fiat Hibrit Modeller Çıktı.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

İkinci El Araba 2020 Tahminleri.

Renault Clio 5’in Türkiye Motor Seçenekleri Neler?

Fiat 500 ve Panda, en yeni 3 silindirli FireFly 1.0 litrelik motoru ve 51 kW sağlayan bir lityum pil ile birleştirilmiş olan hafif bir hibrit motor ile satışa sunulacak. Bir önceki neslinde kullanılan 1.2 litre 69 beygirlik benzinli motora kıyasla, hafif hibrit teknolojisi yakıt verimliliğini arttırır. Ayrıca CO2 emisyonunu aracın yoldaki performansını etkilemeden %30’a kadar azaltır. Fiat 500 89 g/km ile Panda ise 88 g/km ile çok düşük CO2 emisyonlarına sahiptir.

Fiat Hibrit BSG Sistemi Nedir?

BSG sistemi sayesinde araçlar yüksek bir sürüş konforu da sağlayarak, içten yanmalı motoru start&stop modunda sessiz ve titreşimsiz bir şekilde yeniden çalıştırılmasını sağlar. Yeni 1.0 litrelik 3 silindiri motor 70 beygir ve 92 Nm tork gücüne sahiptir.

Yeni BSG sistemi, frenleme ve yavaşlama sırasında enerjiyi geri kazanır. 11 Ah kapasiteli bir lityum pilde depolar, motoru start&stop modunda ve hızlanma sırasında yardımcı olmak için maksimum gücünde kullanır. Bu teknoloji, içten yanmalı motorun 30 km/s’nin altındaki hzılarda bile nötr konuma geçerek kapanmasını sağlar.

Launch Edition koltukları, %10’u denizden ve %90’ı karadan olmak üzere geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiş iplikten yapılan ilk koltuktur.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba