Jeep Grand Cherokee ve Suzuki Vitara Emisyon Kurallarını Çiğnemiş

Jeep Suzuki Emisyon İhlali Yaptı.

Jeep Grand Cherokee, Suzuki Vitara, Jeep Grand Cherokee Emisyon İhlali, Suzuki Vitara Emisyon İhlali, Jeep Suzuki Emisyon İhlali Yaptı.

Hollanda karayolu yetkilileri yaptığı açıklamada, Jeep Grand Cherokee ve Suzuki Vitara’nın dizel modellerinin emisyon kurallarını çiğnediğini ve bu yüzden Avrupa’da satış düzeltmesi veya satış yasağı uygulanması gerektiğini söyledi. Jeep Suzuki Emisyon İhlali Yaptı.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

İkinci El Araba 2020 Tahminleri.

Renault Clio 5’in Türkiye Motor Seçenekleri Neler?

RDW sözcüsü, Grand Cherokee ve Vitara’nın daha yüksek seviyelerde zararlı azot oksit yaymalarını sağlayan “yasaklanmış emisyon stratejileri” kullandıklarını söyledi.

Yetkililer, Jeep’in bu sorun ile ilgili bir yazılım geliştirdiğini ve modelin Avrupa çapında geri çağrılması emredildiğini söyledi. Suzuki’nin ise henüz bu soruna bir çözüm bulamadığını da belirtti.

RDW yaptığı açıklamada, ‘Suzuki gerekli olan çözümleri derhal yapmak zorundadır, aksi takdirde RDW, markanın Avrupa tipi onayını iptal etme sürecine başlayacaktır’ dedi.

Dünyanın dört bir yanındaki düzenleyiciler, Volkswagen şirketinin yılında ABD emisyon testlerini kopyalamak için yasadışı yazılım kullandığını kabul ettiğinden beri dizel modelleri teste tabi tutuyor.

Avrupa tipi onay sistemi kapsamında bir otomobil üreticisi, herhangi bir AB ülkesindeki bir araç türü için sertifika alabilir ve otomobili tüm AB pazarlarına sokabilir.

Her bir AB ülkesi, kendi ülkelerinde satışı onaylanmış olan araçların AB genelinde geri çağrılmasını isteyebilir.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba