Ford Mustang Mach-E Sipariş Kotası Doldu!

Ford Mustang Mach E Özellikleri, Ford Mustang Mach E Yorumları, Ford Mustang Mach E Siparişleri. Ford geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, premium Mustang Mach-E First Edition aracı için belirledikleri sipariş kotasının dolduğunu söyledi. ABD’li otomobil üreticisi yeni elektrikli Mustang’i tanıttı ve 500 dolarlık depozito ile ön sipariş almaya başladı. İlk sürümünün yanında bu aracın dört versiyonu daha çıkacak. Ford elektrikli aracının fiyatını yaklaşık 60.000 Dolar civarı belirleyeceği düşünülüyor. Ford, henüz araç için kaç sipariş alındığı konusunda herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak Mach-E aracının tüm versiyonları için üretimin 12 ayda 50.000 araç ile sınırlı olduğunu söyledi. Ford Mustang Mach E Fiyatı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

2020’nin En Uzun Menzil Sunan 15 Elektrikli Arabası

Ford, 11.5 milyar Dolar yatırım yaptığı yeni aracını 2022 yılına kadar piyasaya sürmeyi düşünüyor, ayrıca aracın üretimi Meksika’da bulunan fabrikada yapılacak. Mach-E aracının tasarımı, 1960’lı yılların klasik Mustang spor aracından esinlenmiştir. Bu araç ile Ford, elektrikli araç üreticisi olan Tesla’ya meydan okumayı amaçlamaktadır. Ford en son yaptığı açıklamada, ABD’de bulunan müşterilerin %80’i aracı yüksek kapasiteli bataryamız için beğenirken, %55 kadar müşteri ise dört tekerlekli çekiş özelliği ile tercih ediyor.

Şirket, siparişlerin %25’inden fazlasının Kaliforniya’dan geldiğini ve ABD’li müşterilerin %30’unun Ford Mustang Mach-E GT’yi tercih ettiğini söyledi.

Tesla Sedan Modeller Yüzde 20 Ucuzlayabilir!

Ford Mustang Mach E Fiyatı.

 

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba