Tesla Sedan Modeller Yüzde 20 Ucuzlayabilir!

Tesla Modelleri, Tesla Model 3, Tesla Model X, Tesla Model S. Tesla hisseleri %62 artarken, şirket Ekim ayı sonunda sürpriz bir kar bildirdi. Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, geçtiğimiz hafta şirket çalışanlarına Şangay’da bulunan son teknoloji tesisinde montajlanmış olan ilk 15 Model aracını teslim etti. Tesla Temmuz 2017’de Kaliforniya’da Sedan üretimine ilk başladığında, ilk Model 3 araçlarını da şirket çalışanlarına teslim ederken aynı yaklaşımı benimsemişti. Çin Fabrikası yerel ürün kullanımını artıracak, Tesla modelleri yüzde 20 ucuzlayacak. Tesla Kar Etmeye Başladı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

2020’nin En Uzun Menzil Sunan 15 Elektrikli Arabası

İki yıldan uzun bir süre önce bu kilometre taşına ulaştıktan sonra Tesla, Musk’ın “üretim cehennemi” dediği aylardan geçti. CEO’nun iddialı hedefleri sürekli yetersiz kalmaya başladıktan sonra, şirket milyarlarca dolar kaybetti.

Tesla Kar Etmeye Başladı.

Yatırımcılar bu sefer farklı olacağını söylüyorlar, Tesla hisseleri %62 artarken, şirket Ekim ayı sonunda sürpriz bir kar bildirdi. Otomobil üreticisi, Model 3’ün ilk üretimini sınırlayan ve diğer birçok otomobil üreticisinin araçlarının daha fazla satmasına neden olan sorunu çözmüş durumda. Tesisin Üretim Şefi Song Gang’a göre, Çin fabrikası zaten haftada 1.000’den fazla aracın montajını yapıyor ve önümüzdeki yılda bunu iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Elektrikli Opel Corsa Jurgen Klopp’un Şampiyon Ekibinde

Tesla Sedan Modeller Yüzde 20 Ucuzlayabilir.

Çin fabrikası, Musk’ın Tesla’yı gerçekten bir dünya markası yapma planlarının temel taşını temsil ediyor. Şirket, geçtiğimiz ay, gelen araç taleplerini karşılamak için Almanya’da bir fabrika kurmayı planladıklarını söyledi. Tesla, Ekim ayında yeni Model 3 aracının 50.000 Dolardan fiyatlandırılacağını açıkladı. Çin’de vergi muafiyeti listesine dahil olan Model 3 aracı ayrıca devlet tarafından araç başına yaklaşık 3.600 Dolar kadar destek alacak. Şirket yeni sedanlarının fiyatlarını önümüzdeki yıl daha fazla yerel parça kullanmaya başlayacağı ve maliyetleri düşüreceği için yaklaşık %20 oranında düşürebilir. Şu anda Şangay tesisi tarafından kullanılan parçaların %30’u yerel olarak temin ediliyor. Şirket Üretim Şefi Song bunu 2020 yılının sonunda %100’e çıkartmayı hedefliyor.

Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!

Tesla Kar Etmeye Başladı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba