Genesis GV80 Üzerindeki Sır Perdesi Kaldırıldı!

Genesis GV80 SUV Tanıtıldı
Genesis GV80 SUV Tanıtıldı

Genesis GV80, 2020 Genesis GV80, Yeni Genesis GV80, Genesis SUV, Genesis Crossover. Genesis, markanın ilk crossover modeli olan GV80’deki gizemi sonunda kaldırdı. Yeni GV80 aracının etkileyici Creste ızgarası da dahil olmak üzere Premium aracının yeni tasarım özelliklerinin birçoğunu gösterdi. Genesis GV80 SUV Tanıtıldı.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Araç severler tarafından uzun zamandır beklenen Genesis GV80, markanın ‘atiklik ve zarafet’ sloganı ile yola çıktı. Aracın tasarımındaki, kenarları vurgulayan parabolik çizgileriyle amaçlarına ulaşmışlar gibi gözüküyor. 2020 yılında satışa sunulması beklenen GV80 seri üretim versiyonunun görüntüleri, 2017 yılında New York Otomobil Fuarı’nda tanıtılan GV80 tasarımını temel alan bir araç gösteriyor.

Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!

Genesis Genel Müdürü William Lee

Genesis’in Genel Müdürü olan William Lee yaptığı açıklamada, ‘yeni GV80 aracının piyasaya sürülmesiyle, Genesis markası lüks SUV pazarında beklentiyi ciddi şekilde üst seviyeye çekecekti’ dedi. Gv80, Hyundai markasına 4 farklı ürün serisi ve SUV pazarında saygın bir yer kazandırıyor. Bunu GV70 olarak adlandırılan daha küçük hacimli bir aracın takip etmesi bekleniyor. GV80 Ocak ayında Güney Kore’de satışa çıkacak ve ABD’ye yılın ortalarında ulaşacak. Genesis, GV80 aracının iç mekan tasarımında zarif Güney Kore mimarisi estetiği ile minimalist detaylarla açık alan güzelliğine odaklandığını söylüyor.

Tesla Sedan Modeller Yüzde 20 Ucuzlayabilir!

Genesis GV80 SUV Tanıtıldı.

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba