Peugeot, Opel, Citroen ve DS’den oluşan Groupe PSA Başkanı Tavares büyük başarıyı açıkladı!

Groupe PSA Satış Rakamları 2020.
Groupe PSA Satış Rakamları 2020.

Groupe PSA Satış Rakamları 2020, PSA Grubu Satış Rakamları 2020, Peugeot Satış Rakamları Nasıl, Opel Satış Rakamları Nasıl, Groupe PSA Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Tavares.

Groupe PSA Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Tavares Açıkladı! 1 Milyon Araç Sattık! Peugeot, Opel, Citroen ve DS markalarından oluşan Groupe PSA Başkanı Tavares, grubun elde ettiği başarıyı açıkladı. Groupe PSA Satış Rakamları 2020, PSA Grubu Satış Rakamları 2020.

Instagram Hesabım

Groupe PSA Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Tavares yapmış olduğu değerlendirmede: “Bu kritik dönemde ekiplerimiz bir kurtarma modunda. Kaliteli ve rekabetçi ürünlerle karlı satışlar hedefliyoruz. Buna paralel olarak aylık CO2 komisyonumuz Avrupa CO2 hedeflerinin tutturulmasını sağlıyor. Ayrıca, Citroën Ami gibi çok enerjili ürünler ve çok yenilikçi çözümlerle müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya devam ediyoruz. Bu yaklaşımla müşterilerimize temiz, güvenli ve ulaşılabilir ulaşım çözümleri sunma yaklaşımımızı sürdürüyoruz.

Küresel pandeminin de etkisiyle bölgesel pazarların %26,4 oranında daralmasına rağmen, Groupe PSA’nın satışları 2019’a göre arttı ve pazar payı %46 artış kaydetti. Türkiye (+5,4 puan), Mısır (+3,9 puan) ve Fas (+0,8 puan) gibi bölgede pazar payını artıran grup, Fransız denizaşırı ülkelerde pazar lideri olmaya devam ediyor. Covid krizinin olumsuz etkilerine rağmen ikinci çeyrekte sergilemiş olduğu çevik ve dinamik yaklaşımla son üç ayda daha hızlı olmak üzere grup bölgede büyümeye devam etti. Groupe PSA ilk yarıda dünya genelinde 1 milyon adet satış gerçekleştirdi. Küresel satışlar, koronavirüs kriziyle bağlantılı olarak Mayıs ayına kıyasla Haziran ayında neredeyse iki katına çıktı. Binek ve hafif ticarideki elektrikliye geçiş süreci bütün hızıyla devam ediyor: Yenilikçi bir ulaşım çözümü olan Citroën Ami de dahil olmak üzere 2019 yılının başından bu yana 13 yeni model tanıtıldı. Grup, en iyi performans gösteren OEM’lerden biri olup sergilemiş olduğu performansla 2020 Avrupa CO2 hedefine uyuyor.”

Yeni Qashqai ve Yeni Juke Ne Zaman Satılacak? Nissan Türkiye Genel Müdürü Emre Doğueri açıkladı!

Araba Habercisi Yaz 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın altıncı sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 19. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Groupe PSA Satış Rakamları 2020.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba