Honda Türkiye Civic Sedan Nisan 2022 Kampanyasında neler açıkladı? Honda Civic kampanyası nasıl?

Honda Civic Kampanya Nisan 2022.
Honda Civic Kampanya Nisan 2022.

Honda Türkiye Civic Sedan Nisan 2022 Kampanyasını açıkladı! Honda Civic kampanyası nasıl? Honda Civic Kampanya Nisan 2022.

Instagram Hesabım

Honda, Civic modellerine özel olarak sunduğu kredi kampanyasına Nisan ayında da devam ediyor açıklamasıyla kampanya duyuruldu. Teknolojisi ile segmentinde dikkatleri üzerine çeken Honda Civic Sedan’ın tüm ECO donanım paketlerinde geçerli olan kampanya kapsamında; 120 bin TL’ye kadar olan kredi kullanımına yüzde 0,99 faiz oranı ile 15 ay vade imkânı sağlanıyormuş.

Honda mühendisliği ile yenilenen ve geliştirilmiş özellikleriyle öne çıkan Honda Civic Sedan modellerine özel avantajlı alım fırsatları Nisan ayında da sürüyor. Honda Civic Sedan’ın tüm ECO donanım paketlerinde geçerli olan kampanyada; yüzde 0,99 faiz oranı ve 15 ay taksit imkanı ile 120 bin TL’ye kadar kredi kullanımı sunuluyor. Modern dış tasarımı ve retro iç tasarımının yanı sıra turbo motoru ile yüksek verimlilik ve performans sunan Civic Sedan modellerine, cazip fırsatlarla sahip olmak isteyenlerin Honda bayilerine uğraması yeterli oluyor dediler.

Türkiye’nin en çok satan sedan modelleri hangileri? İşte en çok satan 10 sedan modelin sıralaması!

Araba Habercisi Nisan 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 39. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 39. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Honda Civic Kampanya Nisan 2022.

Honda Civic Kampanya Nisan 2022.

Honda Civic Kampanya Nisan 2022.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba