LPG’nin Uygun Tüketim Hakimiyeti Bitti! İşte Honda Civic Sedan LPG Tüketim Karşılaştırması!

Honda Civic LPG Tüketim Karşılaştırması
Honda Civic LPG Tüketim Karşılaştırması

Honda Civic LPG Tüketim Karşılaştırması, Honda Civic LPG Tüketim Karşılaştırması, Benzin mi LPG mi, LPG Ucuz Dönemi Bitti, Honda Civic LPG Kaç Kuruş Yaktı, Honda Civic Benzin Kaç Kuruş Yaktı!

Benzin litre fiyatında gerçekleşen indirimler LPG’nin uygun tüketim alternatifi olmasını sona erdirdi. Benzin litre fiyatlarının bu şekilde kalması durumunda LPG ile benzin tüketimi eşitlendi. Hatta bazı arabalarda LPG Benzin tüketimine göre daha pahalı oldu. İşte o hesap. Honda Civic LPG Tüketim Karşılaştırması.

Youtube Kanalımız

Honda Civic Sedan LPG modelini test ederken elde ettiğim sonuçlara baktım. Buna göre işte LPG ile kullandığım zaman ve benzinli kullandığım zaman kilometrede kaç kuruş tükettiğimin sonuçları.

Honda Civic LPG tüketim sonuçları 7.0 litre benzin

Honda Civic LPG tüketim sonuçları 8.9 litre LPG

1 litre benzin = 5.18 TL (Shell Türkiye)

1 litre LPG = 3.98 TL (Aytemiz)

7 litre benzin x 5.18 TL = 36.26 TL (36 kuruş)

8.9 litre LPG x 3.98 TL = 35.42 TL (35 kuruş)

Firmalarda Neden Araba Yok? İkinci el fiyatları ne olacak? Covid 19 Salgını Sektör Etkileri Nasıl?

Yeni Renault Clio LPG Tüketim karşılaştırması sonuçları nasıl?

Yeni Renault Clio LPG‘nin benzin ve LPG tüketimi şu şekilde açıklandı: 5,4 lt benzin / 7,7 lt LPG. Yani Clio LPG 30 kuruş yakıyor. Bu arada benzinin litre fiyatına gelen indirimlerin ardından Renault Clio LPG benzin olarak artık kilometrede 28 kuruş tüketiyor. Yaşanan son indirimlerin ardından Benzin LPG’den daha uygun bir rakama geldi.

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba