Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda Honda Sezon Açılışını İki Takımla Yaptı

Honda Formula 1 Takımları

Honda, 17 Mart tarihinde Melbourne’de gerçekleşecek Avustralya Gran Prix’si ile başlayacak olan 2019 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda Red Bull Scuderia Toro Rosso ve Aston Martin Red Bull Racing olmak üzere iki takıma birden destek verecek. Honda Formula 1 Takımları

Honda Formula 1 Takımları, Honda Formula 1 Dünya Şampiyonası ve Honda İle Yarışan Takımlar hakkında bilgiler almak istiyorsanız haberin devamı aşağıda.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Sezon öncesi testler 21 Şubat, 26 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında İspanya’nın Barselona kentinde bulunan Catalunya Pisti’nde yapılacak.

Dünyanın en çok izlenen yarışı

Dünyanın en çok izlenen motorsporları etkinliği olan 2019 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası (F1TM) 17 Mart tarihinde Melbourne’de gerçekleşecek olan Avustralya Gran Prix’si ile başlayacak. Formula 1’de mücadele edecek olan 10 takım 18 ile 21 Şubat ve 26 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında sezon öncesi testlerini yapacak. Testler İspanya’nın Barselona kentinde bulunan Catalunya Pistinde gerçekleşecek.

Honda hibrit güç döneminde ilk defa iki ekiple birden işbirliği yapacak. Red Bull Scuderia Toro Rosso ile yoluna devam eden Honda ayrıca Aston Martin Red Bull Racing‘e de tedarikçi olarak destek verecek. Geçen sezonun sonundan bu yana geçen sürede Honda, iki ekibi tedarik etmek üzere gelişmiş bir yapı oluşturdu.

Red Bull Toro Rosso Honda

Red Bull Toro Rosso Honda Takım Müdürü Franz Tost yapmış olduğu değerlendirmede: “Geçtiğimiz sezon Honda ile çalışmak çok yerinde bir karardı. İşbirliğimizin uzun soluklu olmasını diliyoruz. Birlikte geçirdiğimiz ilk sezonda bile aramızdaki uyum inanılmazdı. Formula 1’de satın alamayacağınız bir şey varsa o da zamandır. Sadece bir yılda Honda’nın sağlamış olduğu katkı inanılmaz. Red Bull Technology ile yaratmış olduğumuz sinerji, sahip olduğumuz bilgi birikimi ve deneyim kadar, Honda’nın hızlı entegrasyonu ve sağlamış olduğu katkılarla genç ve yetenekli pilotlarımız sayesinde kendimizi şampiyonada güçlü bir orta saha oyuncusu gibi hissediyoruz” dedi.

[irp posts=”2926″ name=”Vespa Piaggio Moto Guzzi ve Aprilia’dan Erken Fuar İndirimleri Başladı!”]

Honda Formula 1 Takımları

Araba Habercisi Murat Tosun

Farklı Tarzıyla Citroen Ami One Concept 16 yaşından itibaren ehliyetsiz olarak kullanılabilecek!

Honda Formula 1 Takımları, Red Bull Toro Rosso Honda, Honda F1, Formula 1 2019, Formula 1 Yarışları, Formula 1 Dünya Şampiyonası, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri

Honda Formula 1 Takımları, Red Bull Toro Rosso Honda, Honda F1, Formula 1 2019, Formula 1 Yarışları, Formula 1 Dünya Şampiyonası, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri
Honda Formula 1 Takımları

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba