SERES SF5 Huawei Smart Selection SUV Mayıs ayından itibaren satışa sunuluyor! İşte resmi açıklama!

Huawei elektrikli otomobil 2021.
Huawei elektrikli otomobil 2021.

SERES SF5 Huawei Smart Selection SUV Mayıs ayından itibaren satışa sunuluyor! İşte özellikleri! Huawei elektrikli otomobil 2021.

Instagram Hesabım

Çin’in dünyaya kazandırdığı dev markaların teknolojik işbirliğine açıklandı. Çin’in en büyük 3’üncü otomobil üreticisi DFSK Motors’un geliştirdiği SERES ile Çinli teknoloji devi Huawei yüksek performanslı akıllı mobil seyahat çözümleri geliştirmek amacıyla kapsamlı bir işbirliği anlaşması imzaladı. İşbirliği kapsamında, her iki marka birbirlerini besleyerek kullanıcılara yüksek performanslı akıllı mobil seyahat çözümleri sunmak için geliştirdikleri teknoloji, ürün ve kanalları ortak bir havuzda buluşturacaklar. Bu havuzdan beslenerek geliştirdikleri SERES SF5 Huawei Smart Selection ise işbirliğinin ilk ürününü oluşturuyor.

İşbirliğinin duyurusunun yapıldığı basın toplantısında SERES SF5 Huawei Smart Selection’ın resmi lansmanı yapıldı. SERES SF5 Huawei Smart Selection, “Yüksek performanslı elektrikli Coupe SUV” olarak dünya pazarındaki yerini aldı. Endüstri lideri menzil uzatıcı teknolojisi ve Huawei’nin gelişmiş akıllı ara bağlantılı sisteme sahip yeni otomobil, kullanıcıların sürüş deneyimlerini mükemmelleştiriyor. İki markanın katkılarıyla yaratılan ilk ürün olan SERES SF5 Huawei Smart Selection, her iki markanın satış kanallarında, mayıstan itibaren kullanıcılarla buluşturulacak.

Daha fazla fotoğraf ve daha fazla bilgiyle işte 2021 Honda Civic!

Geleneksel otomobil pazarı modelini tamamen tersine çeviren bu işbirliği sayesinde dünyada ilk defa teknoloji markası ve akıllı otomobil markası uzmanlıklarını birleştirdi. Yeni otomobile, SERES Deneyim Merkezi, resmi SERERS APP, Huawei Deneyim Mağazası ve HuaweiMall’dan ulaşılabiliyor. Otomotiv sektöründe yeni enerji teknolojilerine imza atan SERES ile teknolojide inovasyon lideri Huawei, işbirliği ile sahip oldukları inovatif genlerini ortak paydada buluşturdu. “Önce Müşteri, Önce Kalite”anlayışı ile temelleri atılan işbirliği, her iki markanın yeni inovatif çalışmalarına da yön gösterecek.

SERES SF5 Huawei Smart Selection Teknik ve Donanım Özellikleri
• Ortak Hump Akıllı Uzatılmış Menzilli Sistemi
• “SERES SEP200 motor + HuaweiDriveONE üçü bir arada elektrikli sürüş sistemi
• Çift motorlu akıllı dört sürüşlü kombinasyonunu kullanır.
• Farklı sürüş koşullarına göre en iyi enerji iletimi
• Enerji tüketimi, güç, NVH dengesi
• NEDC kapsamlı seyir mesafesi
• 4.68 saniyede 0-100 km/sa ve 1.99 saniyede 0-50 km/sa olan yüksek performans
• Tüm teknolojik fonksiyonları destekleyen HUAWEI HiCar çözümü
• Araç içi ve dışındaki uygulamalar arası sorunsuz bağlantı
• İnteraktif ses kontrolü
• HUAWEI SOUNDüç boyutlu çevresel ses sistemi

Huawei elektrikli otomobil 2021.

Yarışta seyirci olacak mı?

Araba Habercisi Mayıs 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 28. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 28. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Huawei elektrikli otomobil 2021.

Çin’in en büyük 3’üncü otomobil üreticisi DFSK Motors’un geliştirdiği SERES ile Çinli teknoloji devi Huawei yüksek performanslı akıllı mobil seyahat çözümleri geliştirmek amacıyla kapsamlı bir işbirliği anlaşması imzaladı.

Huawei elektrikli otomobil 2021.

SERES SF5 Huawei Smart Selection 4.68 saniyede 0-100 km/sa ve 1.99 saniyede 0-50 km/sa olan yüksek performans sunuyor deniyor.

Huawei elektrikli otomobil 2021

İki markanın katkılarıyla yaratılan ilk ürün olan SERES SF5 Huawei Smart Selection, her iki markanın satış kanallarında, mayıstan itibaren kullanıcılarla buluşturulacak.

Huawei elektrikli otomobil 2021.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba