Hyundai Elektrikli Modellerini Tanıtmaya Hız Kesmeden Devam Ediyor! 13 Model Geliyor!

Hyundai Elektrikli Modeller Hangileri?
Hyundai Elektrikli Modeller Hangileri?

Hyundai 2022 yılına kadar 13 yeni alternatif yakıtlı araç tanıtmayı planlıyor. Bu araçları eğer biliyorsanız, daha önce bilinmeyen araçlar değiller. Bundan ötürü önümüzdeki 3 yıl içerisinde 9 yeni araç çıkartacak desek daha doğru olur. Diğer 4 araç bizim için pek de yeni model sayılmaz. Hyundai Elektrikli Modeller Hangileri?

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Bunlardan ilki Avrupa ve Asya’da satışa çıkartılan yenilenmiş Ioniq. Hyundai bu aracı 3 farklı araç olarak sayıyor çünkü Ioniq tam elektrikli, plug-in hibrit ve normal hibrit modeline sahip. Aynı araç içinde farklı düzenlemeler yapmak onu farklı bir araç yapar mı tartışılır ancak tek bir modelde bu kadar farklı seçenekler sunduğu için Hyundai’yi tebrik etmek gerekir.

Hyundai’nin listesindeki dördüncü araç ise Sonata HEV. DN8 olarak da adlandırılan araç bu yıl Nisan ayında düzenlenen New York Auto Show’da tanıtıldı. Hyundai bu modelin hibrit versiyonunun önümüzdeki yıl Amerika’da tanıtılacağının sözünü verdi.

Hyundai, arka arkaya sunacağı elektrikli, plug-in ve hibrit modelleriyle şimdiden heyecan yaratmaya başladı. 13 yeni modelin 4’ü bugünden belli olsa da 2022 yılına kadar 9 yeni alternatif yakıt teknolojisine sahip model beklentisi devam edecek. Ayrıca Hyundai’nin kompakt SUV modeli olan Kona’nın da 2020 veya 2021 yılında makyaj geçirmesi planlanıyor.

Hyundai Elektrikli Modeller Hangileri? Araba Habercisi Dergisi.

Gecelerin Yargıcı: Rolls-Royce Cullinan Black Badge Tanıtıldı! O Simsiyah bir Süper SUV!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba