Mazda Zorlu Koşullarda Modellerinin Ne Kadar Dayanıklı Olduğunu Bu Filmle Anlattı! Videolu!

Mazda Nordkapp’a Yolculuk filmi.
Mazda Nordkapp’a Yolculuk filmi.

Mazda, ‘Nordkapp’a Yolculuk’ adıyla çektiği kısa filmle Londra’da 2019 Uluslararası Motor Filmleri’nde ödül aldı. Dünya çapındaki otomobil filmlerinin en prestijlisi olan ödül töreninde, Mazda’nın kısa filmi en iyi yönetmen, en iyi film ve en iyi prodüksiyon dalındaki ödüllerin sahibi oldu. Mazda Nordkapp’a Yolculuk filmi.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Nordkapp’a Yolculuk filmini Mazda, 2019 yılının Mart ayında çekti. İngiliz Kingdom Creative prodüktörlüğünde çekilen film Avrupa’nın en özel köşelerinde çekildi. Kışın zorlu koşullarında geçen film, -30 derecede kuzey kutbu da dahil olmak üzere tüm zorlu koşullarda Mazda modellerinin üstün kabiliyetlerini ortaya serdi.

2019 Yılının En Çok Satan SUV Modeli Hangisi Olur Diye Size Sordum! İşte Sizin Seçiminiz!

Mazda’nın ‘sürüş aşkı’ anlayışıyla araba ve sürücüsü arasındaki bağı vurgulayan filmde Mazda’nın tüm modelleri kullanıldı. İzlanda’nın virajlı dağ yollarında Mazda MX-5’ler, Sibirya’nın donmuş göllerinde Mazda CX-5’ler ve Azur dağlarının dar yollarındaki Mazda 2’ler görülmeye değer bir görüntü ortaya koydu.

Filmin yapımcısı Kingdom Creative yetkilisi Simon Harrison, ‘Mazda’nın film fikrini ilk kez duyunca, nerelerde çekebileceğimiz konusunda oldukça fazla araştırma yaptık. Mazda’nın ‘sürüş aşkı’ felsefesine en uygun noktaları tespit edip çekimlerimizi tamamladık. Ödül aldığımız için çok mutluyuz’ dedi. Filmin yönetmeni Toby Eynon-Lewis ise, ‘Bu benim için, gezi ve araba tutkumu bir araya getirdiğim önemli bir proje oldu. Ekibimizle gerçek yaşam koşullarında Mazda modellerini çekme şansı bulduk. İnanılmaz bir film oldu’ dedi.

Filmi Mazda resmi youtube sayfasından paylaştı. Aşağıda sizler için biz de paylaşıyoruz.

Mazda Nordkapp’a Yolculuk filmi. Araba Habercisi Dergisi.

2019 Yılının En Çok Satan SUV Modeli Hangisi Olur Diye Size Sordum! İşte Sizin Seçiminiz!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba