Elektrikli Hyundai IONIQ 5 İçin Geri Sayım Başladı! Tanıtım davetim Hyundai Türkiye’den geldi!

Hyundai IONIQ 5 Eylül 2022.
Hyundai IONIQ 5 Eylül 2022.

Elektrikli Hyundai IONIQ 5 İçin Türkiye’de Geri Sayım Başladı! Tanıtım davetim Hyundai Türkiye’den geldi! Hyundai IONIQ 5 Eylül 2022.

INSTAGRAM HESABIM

Hyundai’nin tam 45 yıl önce piyasaya sunduğu ilk modeli PONY’den ilham alınarak tasarlanan IONIQ 5, otomotiv sektöründe mobiliteye bambaşka bir soluk getiriyor deniyor.

Geliştirdiği teknolojiler ve Ar-Ge alanındaki ciddi yatırımlarıyla otomotiv dünyasının öncülerinden biri olan Hyundai, EV modellerde farkındalık yaratmak için IONIQ adıyla bir alt marka ortaya çıkarmıştı.

IONIQ 5 sahipleri, diledikleri zaman elektrikli bisikletlerini, scooterlarını veya elektrikli kamp ekipmanlarını V2L işlevi sayesinde şarj edebiliyor veya anında fişe takarak çalıştırabiliyor. Araç ayrıca, sistemindeki güçlü bataryaları sayesinde başka bir elektrikli otomobili de şarj edebiliyor.

Satışa sunulduğu birçok pazarda önemli başarılara imza atan IONIQ 5, çok yakın zamanda Türkiye’de de satışa sunulacak. Hyundai, IONIQ 5 ile birlikte ülkemizdeki elektrikli mobiliteye de önemli bir şekilde katkıda bulunacak.

İşte Yeni Opel Astra yorumlarım! Yeni Astra modelinde neleri sevdim? Yeni araçta neleri sevmedim?

Sadece 18 dakikada yüzde 10 ila 80 arasında şarj edilebiliyor. Ultra hızlı 800 V şarj özelliği bulunan otomobil, daha fazla geniş bir iç mekan için de geliştirilmiş global modüler platform olan E-GMP’yi kullanıyor.

Dört tekerlekten çekiş (4WD) sistemine de sahip olan araç, WLTP standardına göre tek şarjla maksimum olarak yaklaşık 470-480 km arası bir menzile sahip. IONIQ 5 ayrıca, Araçtan Araca Şarj (V2L) teknolojisi ile donatılırken, gelişmiş bağlantı ve en üst düzey araç içi sürücü yardım sistemlerine de yer veriyor.

Elektrikli Hyundai IONIQ 5 Türkiye tanıtımı için davetiyem Hyundai Türkiye tarafından gönderildi. İddialı aracı 16 Eylül 2022’de İstanbul’da görecek ve tüm detaylarını öğreneceğim.

Bu arada fiyat konusunda kardeş modeli Kia EV6’nın Türkiye’de 2.072.000 TL başlangıç fiyatıyla satıldığını belirtmek isterim.

Eylül ayında ÖTV matrah düzenlemesi yapılır mı? Bu konu çok sık karşıma çıkıyor! Peki işe yarar mı?

Araba Habercisi Eylül Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum? otomobil satış rakamları Ağustos 2022

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 43. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 43. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Hyundai IONIQ 5 Eylül 2022.

Hyundai IONIQ 5 Eylül 2022

Hyundai IONIQ 5 Eylül 2022.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba