Kia ve Hyundai Tasarımları Sanal Gerçeklikle Yapılacak!

Hyundai tasarımları, Kia tasarımları, Hyundai Tasarım Merkezi, Hyundai Sanal Tasarım, Kia Sanal Tasarım. Kia ve Hyundai, markaların küresel tasarım merkezinde yeni bir sanal gerçeklik tasarım değerlendirme sistemi başlattı. Güney Kore’deki Namyan Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde sunulan yeni teknoloji, VR teknolojisi ile birlikte araçların geliştirilmesine daha fazla odaklanıldığını gösterdi. Hyundai Sanal Gerçeklik Tasarımlar Geliyor.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Yerli Otomobil’in Tanıtımına 3 Gün Kaldı!

Kia ve Hyundai, gelecekte VR teknolojisinin nasıl kullanılacağını gösterdi. Bu yeni teknoloji, tasarımcıların ve mühendis ekiplerinin araç tasarım kalite değerlendirmeleri ve geliştirme süreçlerini gerçekleştirmelerini sağlayan uygulamaları barındırıyor. VR teknolojisi, Mart 2019’da Kia ve Hyundai’nin Namyan Araştırma ve Geliştirme Merkezi’ne yaptığı 12.8 milyon dolarlık yatırımın bir parçası. Kia ve Hyundai, Ar-Ge ve üretim öncesindeki diğer aşamalarda sanal geliştirme süreçlerinin tamamen uygulanması ile birlikte, araç geliştirme sürelerinde %20, yıllık maliyetlerde %15 azalma öngörüyor.

2019 Otomotiv Pazarı Sonuçları 3 Ocak’ta Açıklanacak!

Hyundai Genel Müdürü Albert Biermann yaptığı açıklamada, ‘Sanal geliştirme süreci, müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve paradigma değişimlerine hızlı yanıt vererek hemen tepki vermek için atılan gerekli bir adımdır. Güçlendirilen sanal süreçlerle, gelecekteki mobilitede kendimizi göstermek için Ar-Ge yatırımlarını arttırarak kaliteyi daha da kusursuz yapacağız’ dedi.

VR kulaklıklar, 36 hareket sensörü ile markaların araç tasarımcılarının ve mühendislerinin tüm hareketlerini izleyerek tüm kullanıcıların hareketlerini ve konumlarını algılar. Yeni VR tasarım değerlendirme sistemi şimdi 20’ye yakın kullanıcıyı destekleyerek, ekipler arası inanılmaz bir iş birliği sağlıyor. Sonuç olarak yeni tesis, markaların tasarımcılarının daha önce fiziksel olarak imkânsız olan birçok tasarım kavramını verimli bir şekilde gözden geçirmelerine olanak sağlar. Sistem iç ve dış tasarım ögelerini aydınlatmayı, renklendirmeyi ve diğer malzemeleri test etmeyi sağlıyor.

Hyundai Sanal Gerçeklik Tasarımlar Geliyor.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba