Geleceğin Kurye Aracı Böyle Olacak.

Kurye Arabaları, Geleceğin kurye arabaları, geleceğin kurye araçları, kuryeler robotlaşıyor. Electric Assisted Vehicles, dünya çapında çığır açacak olan yeni tek platform eCargo modeli olan EAVcab aracını piyasaya sürdü. Geleceğin kurye aracı böyle olacak!

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Geleceğin kurye aracı böyle olacak!

Eski nesline göre daha uzun dingil mesafesine sahip olan aracın şasisi ve yük bölümü geliştirilmiştir. Ağırlık kapasitesi aynı kalmıştır. Sürücü için 100kg, yük için 120 kg sınırı vardır. Şirket 2020 yazında aracın tüm kinetik enerjisini kullanan güçlendirilmiş frenleme ve güç yenileme özelliğine sahip 350 kg’ye kadar ağır yükleri taşıyabilen aracını piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Aracın maksimum hızı elektronik olarak 25 km/s ile sınırlandırılmıştır. Ayrıca pedal çevirmeden araçta bulunan elektronik tuşa basarak aracı hareket ettirebilirsiniz. Bu özellikte maksimum hız elektronik olarak 6 km/s olarak sınırlandırılmıştır.

Nissan Avrupa’da Neden Bu Hale Geldi?

EAV şirketinin teknik patronu olan Adam Barmby yaptığı açıklamada, ‘Şu ana kadar tüm dünyada bulunan kasaba ve şehirlerdeki ticari araç kullanımını yakından izledik. Biz şirket olarak, ticari arabaların ve kamyonetlerin havayı inanılmaz derecede kirlettiğinin farkındayız hava kirliliğini engellemenin tek yolu bu araçları azaltmak veya piyasadan kaldırmaktır. Hafif ticari araçların şehre zarar vermeden nasıl üretileceğine, şehir altyapısına minimum zarar veren özellikleri ve yeni araçlarımızın nasıl daha temiz, daha sessiz ve daha verimli olabileceğini araştırdık. Biz şirket olarak bu yanlışlığa son verebileceğimize inanıyoruz’ dedi.

EAVcab 2 metre uzunluğunda, 1 metre genişliğinde ve 120 kg ağırlığında sıfır emisyona sahip çevre odaklı dört aşamalı bir araçtır. Aracın elektrikli menzili 100 km’dir ve 240 volt ile 6 saat içinde tamamen şarj edilebilir durumdadır.

Peugeot SUV modeller elektriklendi!

Araç aynı zamanda değişken boyutlara sahip hem soğutucu hem de dondurucu kutu ünitelerine sıcaklık kontrollü ünitelere sahip. Çöp ve plastik toplama kafeslerine, hızlı müdahale ilaç ünitesine, bisikletleri ve diğer küçük araçları taşımak için yük kutusuna sahiptir. Yeni EAVcab, benzersiz vücut dönüşümleri ile sandviç, atıştırmalıklar, içecekler, kahve ve dondurma satmak için mükemmel bir araçtır.

Geleceğin kurye aracı böyle olacak!

Peugeot SUV modeller elektriklendi!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba