Hyundai Santa Fe Türkiye’de ne zaman satılacak? Santa Fe Hibrit tüm heybetiyle Türkiye’ye geliyor!

Hyundai Santa Fe ne zaman gelecek?
Hyundai Santa Fe ne zaman gelecek?

Hyundai Santa Fe ne zaman gelecek, Hyundai Santa Fe ne zaman satılacak, Yeni Hyundai Santa Fe, 2020 Hyundai Santa Fe, Santa Fe Türkiye satış tarihi.

Satışlarında SUV oranı yüzde 70 olan Hyundai Türkiye’den Yeni Santa Fe sürprizi geldi! Hyundai Santa Fe ne zaman gelecek, Hyundai Santa Fe ne zaman satılacak, Yeni Hyundai Santa Fe, 2020 Hyundai Santa Fe, Santa Fe Türkiye satış tarihi.

Instagram Hesabım

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel açıkladı: “Sattığımız her 10 Hyundai modelinden yedisi, KONA ve Tucson’dan oluşan SUV modellerimiz. Bu da açıkça gösteriyor ki, ülkemizdeki SUV trendi 2021 yılında da artarak devam edecek. Biz de 2021’nin Mart ayında İzmit fabrikamızda üreterek satışa sunacağımız yeni B-SUV modelimiz Bayon ve yenilenecek Tucson ve Santa Fe ile oluşan talebe karşılık vereceğiz.” 

Hyundai Santa Fe ne zaman gelecek?

Markanın toplam satışları arasındaki SUV oranı da yüzde 70’e ulaşırken böylelikle yılın son çeyreğindeki hedeflerine ulaşacağının sinyallerini vermiş oldu. Hyundai Assan, önümüzdeki yıl pazara sunacağı Yeni KONA, Yeni Tucson ve Yeni Santa Fe öncesi SUV segmentine oldukça iyi bir zemin hazırlamış oldu. Hyundai yönetimi şimdilik sadece 2021 yılında satışa sunulacak açıklamasını yaptı.

Türkiye’de de satışa sunulacak olan 2021 Honda Accord fiyatları nasıl? 1.5 litre 192 HP Gelecek!

Hyundai’nin Avrupa’daki amiral gemisi SUV’unun geliştirilmiş versiyonu bir dizi premium güncelleme sunuyor. Yeni Hyundai Santa Fe’de hibrit ve plug-in hibrit seçenekleri de bulunuyor. 7 kişilik oturma kapasitesine sahip olan Santa Fe, tasarım detaylarıyla da premium araçlara gönderme yapıyor. İddialı panjur tasarımı başta olmak üzere LED farları bakışlarının son derece iddialı olmasını sağlamış. Markanın yeni modellerinde kullanmaya başladığı ince hatlı far tasarımı bakışlarının agresif görünmesinde önemli rol oynuyor. Aracın tasarımı arka tarafa doğru Amerikan SUV’larını andıran bir formda ilerliyor. Dişleri andıran aydınlatma tasarımıyla da son dönemin trend özelliklerini yakalıyor. Yeni Hyundai Santa Fe yaşam alanı tasarımında da premium modelleri yakalayacak bir tasarım ve kalite seviyesini yakalamış. Orta konsol tasarımı uçak kokpitlerini andıran tasarım detaylarına sahip. Açıklanan bilgilere göre Yeni Santa Fe iç mekanında önceki modele kıyasla daha fazla alan, konfor ve rahatlık sunuyor. Kardeşi Kia Sorento modelinde de olduğu gibi 1.6 litrelik hibrit seçeneğine sahip olacak olan Hyundai Santa Fe bu sayede fiyat avantajı yakalayarak Türkiye’de satışa sunulacak.

Engelli Vatandaşların ÖTV’siz Araç Satın Alma Limiti Yükseldi! Beklentinin altında mı kaldı?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Hyundai Santa Fe ne zaman gelecek
Hyundai Santa Fe ne zaman gelecek

Hyundai Santa Fe ne zaman gelecek

Hyundai Santa Fe ne zaman gelecek

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba