Otomerkezi CEO’su Muhammed Ali Karakaş: İkinci El Fiyatları Yüzde 8 Artacak!

İkinci El Araba Fiyatları Bayram.
İkinci El Araba Fiyatları Bayram.

İkinci El Araba Fiyatları Bayram, İkinci El Araç Fiyatları Otomerkezi, Otomerkezi İkinci El Fiyat Tahminleri, Otomerkezi İkinci El Kullanılmış Araç Fiyat Tahminleri.

Otomerkezi CEO’su Muhammed Ali Karakaş: “Panik satışlar sebebiyle fiyatlarda yüzde 5-6 oranında düşüş söz konusu. Bu yüzden araç almak isteyen vatandaşlarımız için bugünler fırsat. Haziran sonu itibariyle fiyatlar yüzde 7-8 tekrar yükselecek” yorumunda bulundu. İkinci El Araba Fiyatları Bayram.

Instagram Hesabım

Türkiye’nin ikinci el araç pazarındaki önemli oyuncularından, Otomerkezi’nin CEO’su Muhammed Ali Karakaş, sektörün güncel durumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Online ikinci el araç pazarında, 127 bin 252 adet satışla 2019 Nisan ayına göre yüzde 11, Mart ayına göre yüzde 17 düşen satışlara karşın, normalleşme süreci ile birlikte Ramazan Bayramı sonrasında ikinci el oto pazarının tekrar hareketleneceğini söyledi. “Fiyatlarda yüzde 5-6 oranında bir düşüş söz konusu, bu yüzden araç satın alma planı olanlar için bu dönem bir fırsat. Haziran ayı sonu itibariyle piyasa açıldığında fiyatların tekrar yüzde 7-8 oranında yükselişe geçeceğini öngörüyoruz” dedi ve “Yılın ilk çeyreği bitiminde sektör açısından kayıp bir dönem başlamış oldu. İkinci elin sağlıklı büyümesi için sıfır kilometre araç satışlarının da artması gerekiyor. Uygun fiyat sebebiyle vatandaşta 5 yaş ve üzeri otomobile ilgi artıyor” ifadelerini kullandı.

İkinciyeni Genel Müdürü Emre Ayyıldız: İkinci El Fiyatları Yüzde 7 Daha Yükselecek!

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mayıs 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Herkes onun gelmesini bekliyor: Yeni Skoda Octavia.

Makyajlanan Opel Insignia Türkiye’de ne zaman satılacak?

Kia Sorento eski günlerine dönüyor! Hibrit seçeneği çok satar.

Ford Puma SUV dengelerini değiştirmek için geliyor.

Yeni Hyundai Elantra kompakt sedan sınıfında çok iş yapar.

Skoda Kamiq doğalgaz ile tüm tüketim sonuçlarını yerle bir edecek.

Yeni Renault Captur Türkiye yollarına çıkmak için hazır.

Hyundai Porsche rakibi olacak araba yaptı!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba