İkinciyeni Genel Müdürü Emre Ayyıldız: İkinci El Fiyatları Yüzde 7 Daha Yükselecek!

ikinci el araç fiyat tahminleri.
ikinci el araç fiyat tahminleri nasıl?

İkinciyeni Genel Müdürü Emre Ayyıldız, İkinciyeni ikinci el fiyat tahminleri, ikinci el araç fiyat tahminleri, ikinci el araba fiyat tahminleri.

İkinciyeni Genel Müdürü Emre Ayyıldız: “Birkaç ay içerisinde ikinci el araç fiyatlarında ortalama yüzde 7’lik bir fiyat artışı daha bekliyoruz.” ikinci el araç fiyat tahminleri.

Instagram Hesabım

İkinci el araç fiyatlarının artmasını beklediklerini söyleyen İkinciyeni Genel Müdürü Emre Ayyıldız şu açıklamayı yaptı: “Mart ayının ikinci yarısından nisan ayının ilk 10 günlük dönemine kadar ikinci el araç fiyatları yaklaşık yüzde 10 düştü. Nisan ayının ikinci yarısından bugüne kadar baktığımızda ise fiyatlarda yüzde 10 artış gördük. İkinci el araç fiyatlarında döviz kuru doğrudan etkili. Kurun yüksek seyrettiği dönemlerde ikinci el fiyatları artış gösteriyor. Kur son dönemde hızlı yükseldi, bunun etkisi ile kurda da büyük değişiklikler olmazsa, birkaç ay içerisinde ikinci el araç fiyatlarında ortalama yüzde 7’lik bir fiyat artışı daha bekliyoruz.”

Akaryakıt Fiyatları Bugün Nasıl? Altı Farklı Benzincinin Karşılaştırmalı Fiyatlarıyla Birlikte!

Ayyıldız açıklamasına şu şekilde devam etti: “Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek platformumuz üzerinden son 5 ayda satılan 10.000 adet aracın gerçek satış verilerini sitemizi ziyaret eden herkese ücretsiz olarak sunmaya başladık. Araç alım sürecinde en çok ihtiyaç duyulan unsur, alınacak aracın piyasa fiyatının belirlenmesidir. Burada müşterilerimize başka herhangi bir ortamda bulamayacakları bir veriyi ücretsiz olarak sunarak noterden yapılan gerçek satış bedellerine ulaşmalarını sağlıyoruz. Bununla birlikte, lojistik hizmetimizle farklı bir şehirden ikinci el araç satın alanlara önemli bir fırsat sunuyoruz. Lojistik hizmetimiz sayesinde kullanıcılarımız satın aldıkları aracı bulundukları lokasyona getirtebiliyor. Bu hizmetimizi İstanbul, Ankara ve İzmir’deki şehir içi teslimatlarda haziran ayına kadar yüzde 50 indirimli olarak sunmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

2020 yılında ikinciyeni.com üzerinden açık arttırmaya çıkan araçlara 900 bine yakın teklif geldiğini belirten Ayyıldız, yılın ilk dört ayında 7 bin adet satış gerçekleştirdiklerini ve yıl sonuna kadar 20 bin adet satış hedefine ulaşmak istediklerini belirtti. Ayyıldız ayrıca, yıl sonunda 15 bin konsinye araç satışı hedefleri olduğunu sözlerine ekledi.

ikinci el araç fiyat tahminleri.

Seat Tarraco Ne Zaman Satılacak? Seat Tarraco Türkiye’ye Ne Zaman Geliyor?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba