JAECOO 7 TÜRKİYE SATIŞ TARİHİ BELLİ OLDU! Karizmatik SUV 2024 Yaz Aylarına damga vurmaya hazır!

JAECOO 7 Ne Zaman Geliyor
JAECOO 7 Ne Zaman Geliyor

JAECOO TÜRKİYE SATIŞ TARİHİ BELLİ OLDU! Chery alt markası Jaecoo’yu o tarihte satışa çıkaracak! 2024 model JAECOO satışı çok yakında başlıyor. Dikkat çeken bir SUV bakınanlar için 0 km SUV Jaecoo 7 modeli Türkiye’de satışa sunulmaya hazırlanıyor. 2024 Yaz Aylarına damga vurmaya hazırlanan JACEOO markası Çinli otomobil üreticileri arasında en çok dikkat çekenlerden biri olacak. JAECOO 7 Ne Zaman Geliyor?

GEELY EN SONUNDA GELDİ! Gümbür gümbür geliyorlar!

Çin’in en büyük otomobil ihracatçısı Chery, Eylül 2023’ten itibaren dünyanın çeşitli pazarlarında satışa sunacağı alt markası JAECOO’nun, JAECOO 7 modeliyle SUV pazarında önemli bir boşluğu doldurmaya hazırlanıyor. Doğu Avrupa’dan başlayarak çok fazla ülke ve bölgede satılması planlanan JAECOO 7, başarılı denen 4WD performansı ve yenilikçi akıllı kabini bir arada sunuyor deniliyor. Bu özellikleriyle tüketicilerin değişen Off-Road SUV beklentilerini karşılayan bir arazi aracı konumuna yerleşiyor açıklaması da yapılıyor. ARDIS (All-Road Akıllı Sürüş Sistemi), 14,8 inçlik geniş ekranlı iç mekan, Qualcomm 8155 çipli işletim sistemi ve W-HUD ile JAECOO 7, iddialı özelliklere sahip.

JAECOO markasının yollara ilk çıkaracağı model olan JAECOO 7, tüm dünyadan müşterilerin ilgisini çekiyor. İlk olarak Doğu Avrupa pazarlarında satışa çıkması planlanan JAECOO 7, sırasıyla Orta ve Güney Amerika, Orta Doğu, Avustralya ve kalan diğer bölgelerde pazara sunulacak. JAECOO, tüketicilere daha şaşırtıcı ürünler sunmak ve Off-Road SUV pazarı için daha yenilikçi ürünler sağlamak üzere yeniliklerine devam edecek açıklaması da yapılıyor. Araçta Chery modellerinden tanıdığımız 1.6 litrelik motor ve otomatik şanzıman görev yapıyor.

Chery Group’un alt markalarından JAECOO, Türkiye’ye geliyor. Yüksek dayanımlı çelik bileşimli gövdesi, akıllı sürüş destek sistemleri ve 7 farklı sürüş modu ile JAECOO 7, asfalt kadar arazi koşullarına da uyum gösteren teknolojileri barındırıyor. Chery’nin yüksek verimlilik özelliğiyle beğeni toplayan 1.6 TGDI motorunun görev yaptığı JAECOO 7, yaklaşık 8 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlıyor. JAECOO 7, dikkat çekici görünüme uyumlu bir motor ile satışa sunuluyor. Arazi aracı karakterinin altını dolduran 1.6 TGDI motor, 7 ileri DCT otomatik şanzıman ile kombine ediliyor. İki tekerlekten çekişliye ek olarak dört tekerlekten çekiş versiyonuna da olacak olan JAECOO 7’nin 0-100 km/s hızlanması 8 saniye seviyelerinde gerçekleşiyor.

JAECOO markasının Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı Emre Özpeynirci’nin X hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıktı: Mayıs ayında markanın Türkiye tanıtımı yapılacak, Temmuz ayının başında JAECOO 7 satışa sunulacak. JAECOO J8 modeliyse 2025 yılında Türkiye’ye gelecek.

JAECOO 7 modelinin fiyat tahmini için Tiggo 8 Pro modelinin biraz üzerinde olacak yorumunu yapabilirim.

RENAULT DUSTER FİYATI BELLİ OLDU! Avrupa fiyatına göre Renault Duster kaç paraya satışa sunulur?

Araba Habercisi Dergisi BAHAR 2024 sayısında neler var?

En ucuz arabalar elektrikliler olacak!

İşte en çok merak edilen konu: Elektrikli Araç Bataryaları Nedir?

Chery iddialı modelleri Tiggo 8 Pro ve Tiggo 7 Pro için makyajlı olan Avantgarde paketler geldi.

Skoda’nın Türkiye yenilikleri mart ayında Scala ve Kamiq ile başlıyor.

Yenilenen Volkswagen T-Cross modeli Türkiye’de satışa sunuldu.

Çinli SWM markasının Türkiye satışları başlıyor.

BYD planları değiştirdi Türkiye’de hibrit satmaya hazırlanıyor. İşte BYD SEAL U PHEV.

Citroen C5 Aircross kompakt SUV iddiasını bu yeni hibrit ile artırdı!

JAECOO J7 yoldan çıkaracak. Chery’nin alt markası Jaecoo Türkiye’de satışa çıkmak için gün sayıyor.

Lexus LBX yollara çıkmaya hazırlanıyor! En ucuz Lexus olarak satışa sunulacak.

Ralli parkurlarından yollara çıktı! Karşınızda Toyota GR Yaris!

Bahar 2024 sayısında dolu dolu bir dergi için keyifli okumalar dileriz.

JAECOO 7 Ne Zaman Geliyor?

JAECOO 7 Ne Zaman Geliyor

JAECOO 7 Ne Zaman Geliyor?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba