RENAULT DUSTER FİYATI BELLİ OLDU! Avrupa fiyatına göre Renault Duster kaç paraya satışa sunulur?

Renault Duster Fiyat Listesi 2024
Renault Duster Fiyat Listesi 2024

RENAULT DUSTER FİYATI BELLİ OLDU! Avrupa fiyatına göre Renault Duster kaç paraya satışa sunulur? Renault Duster Fiyat Listesi 2024.

GEELY EN SONUNDA GELDİ! Gümbür gümbür geliyorlar!

Bundan sonra Türkiye’de Renault Duster olarak satılacak olan yeni modelin Fransa fiyatı açıklandı. Yeni Renault Duster 19.690 Euro’dan başlayan fiyatlarla Mart ayından itibaren Fransa’da siparişlere açılacak. Türkiye’de üretilen Renault Duster ise Mayıs sonlarında Türkiye’de satışa sunulacak. Açıklanan bu fiyat 100 HP ECO-G adı verilen otogazlı seçenek için geçerli. Essential donanım paketiyle açıklanan fiyatta Fransa’da uygulanan yüzde 20 KDV dahil. TCE 130 seçeneğinin fiyatı ise 23.400 Euro’dan başlıyor. En ucuz Hybrid 140 seçeneğinin fiyatıysa 26.600 Euro. Bu fiyatlara baktığım zaman uygun fiyatlı bir otomobil olma konusundan biraz uzaklaşmış olduğunu görüyorum. Başlangıç fiyatını hesapladığımda başlangıç fiyatının bile 1.150.000 TL olduğunu görüyorum. Elbette Türkiye’de üretildiği için bu fiyat biraz değişim gösterip daha uygun bir etiket karşımıza çıkabilir. Ancak Renault Duster Avrupa fiyatları yerini aldığı modele göre 2 bin Euro gibi daha yüksek bir etiketle karşıma çıktı. Bakalım ilerleyen günler bu konuda neler gösterecek. Ayrıca sözünü ettiğim tüm bu fiyatlar Fransa’da Dacia Duster olarak satılan model için geçerli. Burada da Türkiye ile ilgili bir kafa karışıklığı ortaya çıkmış durumda.

0 FAİZ VE 1.183.000 TL’YE KOMPAKT SUV’DA SON 3 GÜN! İşte Chery Fiyat Listesi ve 0 Faiz Kampanyası!

Aşağıdaki bilgiler bana Renault Mais yönetimi tarafından basın bülteni olarak iletilmiştir. Açıklanan bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.

“Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modellerinden olan Duster, Renault Duster olarak Türkiye’deki başarı hikayesine devam ediyor. Bursa’daki Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek Renault Duster, “Uluslararası Oyun Planı 2027” kapsamında Renault’yu Türkiye’de pazar lideri yapma hedefinin ilk hamlesini oluşturuyor. Renault Duster, Renault’nun E-Tech tam hibrit teknolojisine sahip olmasının yanı sıra iddialı görünümüyle de dikkat çekiyor. Ön sipariş sistemiyle satışlarına başlanacak Renault Duster, 2024 yılının ikinci çeyreğinde Türkiye’de tanıtılacak.” Bundan önce açıklanan bilgilerde Renault Duster satış tarihi olarak yılın ikinci yarısı işaret edilmişti. Ancak planlar değişmiş görünüyor. Tanıtım tarihinin Mayıs 2024 olması bekleniyor.

“Renault Duster’da 140 hp güç üreten verimli Renault E-Tech full hybrid teknolojisi de dahil olmak üzere farklı motor ve şanzıman kombinasyonları arasından seçim yapılabilecek. Böylece Renault Duster, Renault’nun 2027 yılına kadar Türkiye satışlarının üçte birini elektrikli ve elektrik destekli modellerle oluşturma hedefine aktif bir katkı sağlayacak. Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda en ileri teknolojiyle üretilecek olan Renault Duster, kalitesi ve yüksek işçilik seviyesiyle geniş bir kitleye hitap edecek. Model, kendinden renkli plastik ve çizilmeye dayanıklı malzemelerden üretilen dış gövde koruma özellikleriyle dayanıklılık gerektiren kullanım koşulları için tasarlandı. Ayrıca Renault’nun üretim standartlarını karşılamak üzere kapsamlı test süreçlerinden geçti.”

BU FİYATLARA SATIN ALMAK İÇİN SON 3 GÜN! İşte tüm seçenekleriyle Toyota Corolla Sedan fiyatları!

Araba Habercisi Dergisi ŞUBAT sayısında neler var?

2024 0 km otomobil pazarında yeni yıl yeni markaların yılı olacak.

BYD planları değiştirdi Türkiye’de hibrit satmaya hazırlanıyor. İşte BYD SEAL U PHEV.

Citroen C5 Aircross kompakt SUV iddiasını bu yeni hibrit ile artırdı!

JAECOO J7 yoldan çıkaracak. Chery’nin alt markası Jaecoo Türkiye’de satışa çıkmak için gün sayıyor.

Lexus LBX yollara çıkmaya hazırlanıyor! En ucuz Lexus olarak satışa sunulacak.

Ralli parkurlarından yollara çıktı! Karşınızda Toyota GR Yaris!

Bahar 2024 sayısında dolu dolu bir dergi için hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor.

Renault Duster Fiyat Listesi 2024.

Renault Duster Fiyat Listesi 2024

Renault Duster Fiyat Listesi 2024.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba