Ben Bond Defender ile Off-Road Yapan James Bond! Hey Gidi James Bond Bu Nasıl Değişim?

James Bond Land Rover Defender.
James Bond Land Rover Defender.

James Bond Land Rover Defender, Yeni Defender James Bond Filmi, James Bond Defender Kullanacak, 007 Defender Çekimleri, James Bond Defender Çekimleri, haberde. Land Rover’ın yeni Defender modeli 25. James Bond filmi olan No Time To Die içinde yer aldı. Filmin fragmanında yer alan yeni Defender, James Bond’un da SUV modasına uyarak Aston Martin gibi spor arabaları bıraktığını gösteriyor. James Bond Land Rover Defender.

Araba Habercisi Dergisi.

Youtube.com/MSEMedya

James Bond Filminin Aksiyon Koordinatörü Lee Morrison yaptığı açıklamada, ‘Film içinde James Bond’un düşmanlarıyla mücadelesinde durdurulamaz olması gerekiyordu. Bu noktada da yeni Defender’ın tüm yol koşullarındaki başarılı performansı seçimimizde kilit rol oynadı. Nehir geçişleri ve off-road sahneleriyle izleyicilerimizi etkileyeceğiz’ dedi.

[irp posts=”8972″ name=”Turkcell Dergilik uygulamasından Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı’nı okuyabilirsiniz”]

Yeni Defender’ın 291 mm.lik yerden yüksekliği ve üstün off-road kabiliyetiyle dikkat çekiyor. 90 cm. su yüksekliğine kadar geçişler yapabilen yeni Defender’da kullanılan Terrain Response 2 sistemi sayesinde tamamen güvenle off-road koşulları aşılabiliyor.

Filmde kullanılan özel Defender, Defender X modeli temel alınarak tasarlandı. Santorini Siyah renk kullanılan modelde 20 inçlik siyah jantlar profesyonel off-road koşullarına uygun lastiklerle birlikte kullanıldı. James Bond’un Defender’ı, Land Rover’ın Slovakya’daki Nitra şehrinde bulunan fabrikasında üretildi.

Editör Notu: Hey gidi günler hey! Nerede o takım elbisesini üzerinden çıkarmayan, şık davetlerin vazgeçilmezi James Bond. Aston Martin’iyle mekanın önüne yanaşıp da arabayı valeye teslim eden adam gitmiş düşmanlarından kaçmak için ormanlara dalan bir adam gelmiş. Güzel mi olmuş? Evet kesinlikle çok güzel olmuş. Hem artan SUV trendine uyum sağlanmış hem de artık aksiyon sahneleri sadece asfalt ile sınırlı kalmamış. Land Rover’ın ruhuna aykırı olsa da takım elbiseli James Bond’un off-road koşullarındaki aksiyon sahnelerini izlemek için sabırsızlanıyorum. Hem belki bu sefer takım elbisesi yerine kargo pantolonu ve oduncu gömleğiyle de görebiliriz 007 James Bond’u.

Aston Martin DBX SUV Yarışında Ben de Varım dedi! Çok eleştiri aldı ama sonuçta Aston Martin!

James Bond Land Rover Defender. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba