Yeni Kia Optima Türkiye’de Satılır mı? Bize Uygun Motor Seçeneği Var mı?

Kia Optima Ne Zaman Geliyor
Kia Optima Ne Zaman Geliyor?

Kia Optima Ne Zaman Geliyor, Yeni Kia Optima ne zaman satılacak, Yeni Kia Optima Özellikleri Neler, 2020 Kia Optima Yorumları, 2020 Kia Optima Fotoğrafları.

Yeni Kia Optima Mart başında Avrupa’da satışa sunulacaktı! Ancak Covid 19 salgını üretimi durdurunca aracın planlamalarında değişiklik yapıldı. Aracın Türkiye’de satılıp satılmayacağı belli değil. Kia Türkiye yönetimi sanırım bu konu hakkında bir açıklama yapacaktır. Kia Optima Asya otomotiv pazarlarında K5 adıyla satılıyor. Kia Optima Ne Zaman Geliyor?

Instagram Hesabım

Kia Motors tamamen yeni Kia Optima’nın görüntülerini yayınlamıştı. Kia tarafından yapılan açıklamada 2020 Mart ayında Avrupa pazarlarında satılacak denmişti. Ancak Covid 19 salgını üretim planlarını değiştirince Avrupa’da satışa sunulmasıyla ilgili de plan değişiklikleri yapıldı.

İddiasını daha da artıran Yeni Kia Optima zorlu rakiplere kafa tutacak. Bu rakiplerin başında VAG Grubu araçları Volkswagen Passat, Skoda Superb geliyor. Ancak Peugeot 508 gibi Amiral Gemisi sınıfında dengeleri alt üst eden markalarda bulunuyor. 2020 Kia Optima’nın bu açıdan işi zor gibi görünse bile iddialı tasarım detayları ona ön plana çıkarır.

Yeni Kia Optima, sportif, modern ve cesur bir karaktere bürünmüş. Otomobilin önü, Kia’nın yeni ızgarası ve farları Optima’nın önceki yenilemelerinden daha cesur. Geniş, üç boyutlu bir tasarım olan yeni ‘Tiger Nose Evolution’ adı verilen tasarım anlayışı kullanılmış. Izgara tasarımı, güçlü ve sportif bir görüntüye sahip olan köpekbalığı tasarımının dokusu üzerine yerleştirilmiş. Izgara, Optima’ya şık ve dinamik bir görünüm vermek için birbirine kenetlenen detayların mimarisiyle yapılmış. Optima’nın yeni ön farları, gündüz farlarındaki ışık imzası için kendine özgü bir ‘kalp atışı’ özelliğine sahip.

Yüzde 10 Düşen İkinci El Araç Fiyatları Yeniden Yükselişe Geçti! Bundan Sonra Ne Olur?

Yeni Kia Optima’da Türkiye vergi sistemine uygun motor seçeneği var mı? Evet… 1.6 litre hacmindeki turbo benzinli ünite Yeni Kia Optima’nın motor kaputunun altında görev yapıyor. 7 ileri oranlı çift kavramalı şanzımanla kombine edilen turbo motor 180 beygir güç 265 Nm tork üretiyor. Bunun yanında Yeni Kia Optima’da Yeni Sorento modelinde de kullanılan 1.6 litre motor hacmine sahip hibrit seçeneğin olacağı da düşünülüyor.

Kia Optima Ne Zaman Geliyor?

Kia Optima Ne Zaman Geliyor

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba