Yerli Üretim Mercedes Benz Yeni Actros çekiciler satışa sunuldu!

Mercedes Benz Actros Satışa Sunuldu.
Mercedes Benz Actros Satışa Sunuldu.

Yerli Üretim Kamyonlar, Türkiye’de üretilen kamyonlar, Mercedes Benz Türkiye Yeni Actros, Yeni Mercedes Actros Kamyon, Mercedes Benz Actros Satışa Sunuldu.

Mercedes Benz Actros Satışa Sunuldu. Yerli Üretim modellerden biri olan Yeni Actros ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Youtube Kanalımız

Mercedes Benz Actros Satışa Sunuldu.

İşte Tüm Markaların Şubat 2020 Araç Satış Kampanyaları!

Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen Yeni Actros çekiciler; “Hepsi bir. O benzersiz.” sloganı ile Türkiye’de satışa sunuldu. Yeni Mercedes Benz Actros; teknoloji, ekonomi, güvenlik ve konfor konularında sektörde iddialı yenilikler sunuyor. MirrorCam ve Öngörülü Sürüş Sistemi gibi ileri teknolojik özellikleri sayesinde %6.3 yakıt ekonomisi sağlarken; Aktif Fren Asistanı 5 gibi iddialı güvenlik donanımları ve sunduğu eşsiz konfor ile hem sürücünün hem de araç sahibinin beklentilerinin üzerinde bir performans sağlıyor.

Yeni Actros’un üstün özellikleri ile donatılan Mercedes-Benz çekici ailesinin yeni üyeleri Actros 1845 LS, 1848 LS ve 1851 LS; artırılmış motor güçleriyle yüksek performans ve verimliliği bir arada sunuyor deniliyor.

Mercedes Benz Actros Satışa Sunuldu

Yeni Actros 1845 LS Özellikleri Neler?

Yurt içi kullanıma özel olarak tasarlanan Yeni Actros 1845 LS’de ayrıca; 570 litre yakıt tankı, ADR paketi, 2,3 metre genişliğinde çift yataklı StreamSpeace kabin, renkli ve dokunmatik ekran da standart donanımlar arasında yer alıyor. 450 beygir gücündeki motoru ile daha yüksek performans sunan araç; 2,53 tahvil oranı ile daha düşük yakıt tüketimi sağlıyor.

Yeni Actros 1848 LS, standart donanımları arasında yer alan; MirrorCam, Öngörülü Sürüş Sistemi, üst ve yan rüzgarlıklar sayesinde yakıt ekonomisine katkıda bulunuyor. 2,5 metre genişliğindeki çift yataklı, düz zemin StreamSpace sürücü kabininde bulunan; buzdolabı, ısıtmalı koltuk ve Multimedya Kokpit ile kullanıcıya konfor sunan araç; standart donanımı içinde yer alan 520 kW gücündeki retarderi, 480 beygir gücündeki motoru ve 1.000 litre yakıt tankı ile uzun yolda yüksek performanslı ve güvenli sürüş imkanı sunuyor.

Yeni Actros 1851 LS ise yeni çekici ailesinin en konforlu ve en donanımlı üyesi olarak pazardaki yerini alıyor. Çekici ailesinin en yüksek “GigaSpace” kabinine sahip olan araçta, 1848 LS’e ek olarak kabin içinde; park kliması, krom kaplamalı ve deri direksiyon, konforlu alt yatak minderi, elektrikli ve camlı Sunroof yer alırken; Xenón farlar, yan etek, elektrohidrolik kabin devirme ve aks yükü ölçüm cihazı da Yeni Actros 1851 LS’de standart olarak sunuluyor. Standart 1,150 litre yakıt tankı ile sunulan araç ayrıca; 510 beygir gücündeki motoru ve 2,41 tahvil oranı ile kullanıcıya performansı ve verimliliği yüksek bir sürüş sağlıyor.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba