Artık Motosiklet Sürücülerini de Kaza Anında Hava Yastığı Koruyacak!

Motosiklet Hava Yastığı
Motosiklet Hava Yastığı

Dainese, herhangi bir ceketin altına veya üstüne giyilebilecek yeni hava yastıklı yeleği Smart Jacket’i satışa sundu. Katlanabilir, fonksiyonel olarak kullanılabilen, motorsikletle bağlantı gerektirmeyen, MotoGP şampiyonları tarafından kullanılan D-Air teknolojisi sunuluyor. Dainese tarafından 25 yıldan fazla bir araştırma sonucu, artık yolda da kullanılmak üzere maksimum çok yönlülük seviyesine ulaşmak için geliştirildi. Erkekler ve kadınlar için mevcut olan Smart Jacket, ilk kez sabit darbe koruması sunuyor. Motosiklet Hava Yastığı

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Smart Jacket’in en önemli özelliği kullandığı algoritması olarak öne çıkıyor. Elektronik merkezi ünite, saniyede 1.000 kez 7 sensör tarafından iletilen verileri analiz ediyor ve sadece gerekli olduğunda sistemi aktive ederek tehlikeli durumları tespit ediyor. 20 yıl süren gelişme ve toplanan milyonlarca veri ile, sabit araç çarpışmaları da dahil olmak üzere bir kazayı tahmin edebilme yeteneğiyle son derece kompleks bir algoritma oluşturulmasını sağlamıştır.

[irp posts=”4975″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran 2019 Sayısı Dergiliklerde Yayına Çıktı! Kaçırmayın Yazık Olur!”]

Senin Sedanın Kaç Tane Satıyor? Türkiye’de En Çok Satan Sedan Hangisi?

Smart Jacket’in bir diğer önemli özelliği de sunduğu havalandırma özelliği olarak öne çıkıyor. Sürüş esnasında oldukça iyi havalandırma sistemi sunan Smart Jacket sürücüyü hiç rahatsız etmiyor. Ayrıca, su geçirmez kumaş ve D-air® teknolojisi sayesinde yağmurda da kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Smart Jacket, hava yastığı açıldıktan sonra da yetkili bayiler tarafından değiştirilebiliyor. Ayrıca içerdiği batarya da 26 saatlik batarya ömrüne ve hızlı şarj özelliklerine sahip. Smart Jacket ilk aşamada 6 farklı beden seçeneğiyle hem erkek hem de kadınlar için satışa sunulacak. Temmuz ayında satışa sunulacak olan Smart Jacket’in Avrupa satış fiyatının 800 Euro seviyesinde olması bekleniyor.

Araba Habercisi Dergisi

Motosiklet Hava Yastığı

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba