Nissan’ın Yeni Dört Çeker Sistemi Nedir?

Nissan dört çeker, Nissan 4×4, Nissan e-4ORCE, Nissan e-4ORCE nedir? Nissan e-4ORCE sistemini tanıttı.

Youtube kanalımız.

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Nissan, yeni çift motorlu tamamen elektrikli olan dört tekerlekli çekiş sistemini tanıttı. Bu teknolojinin Nissan’ın 2021 yılında çıkartacağı ilk tamamen elektrikli aracında kullanılması bekleniyor.

Euro NCAP Sınıfının En iyi Arabalarını Açıkladı!

Nissan e-4ORCE olarak adlandırılan sistemin yüksek tork, hassas sürüş ve stabilite sağladığını söyledi. Bunu 4 tekerleğin her birine gücü eşit olarak dağıtarak başarır. Ön ve arka motorlarda olan güç akışı bağımsız olarak kontrol edilebilirken, sol ve sağ tekerlere uygulanan tork koordineli frenleme sistemi sayesinde daha fazla kontrol edilebilir.

Türkiye’de Dizel Satışları Düşüyor Benzinli Satışları Artıyor!

Nissan e-4ORCE sistemini tanıttı.

Nissan Ar-Ge Mühendislik şefi olan Takao Asami yaptığı açıklamada, ‘e-4ORCE teknolojisi kaygan ve anormal yüzeylerde hassas yol tutuşu, viraj performansı ve çekiş gücü sunar’ dedi.

Çift motorlu sistem kar ve ıslak yol gibi alışılmadık yüzeylerde hareketli hızlanma ve sağlam yol tutuşunun yanı sıra, daha yumuşak bir yavaşlama sağlar. Hem ön hem de arka motorlardan frenleme şehir içindeki dur kalklarda daha sarsıntısız bir yolculuk yapmanızı sağlar.

Nissan, iki motorlu teknolojinin temeli, Nissan GT-R aracının ve Nissan Patrol aracının geliştirilmesi sırasında alınan derslere dayanıyor dedi.

Renault Nissan Ortaklığı Bitiyor! İkisi de Yeni Ortak Bulacak!

Yeni Nissan e-4ORCE teknolojisi, SUVlar, sedanlar ve hatchbackler de dahil olmak üzere bir dizi araç serisine uygulanabilir.

Nissan Ariya performansı nasıl?

Sistemi kullanan ilk araç Nissan’ın piyasaya süreceği Ariya aracı olacak. 5 koltuklu tam elektrikli crrossover model 490 km menzile sahip olacak. Ayrıca model 0-100 km/s hızlanmasını 5 saniyenin altında tamamlayacak.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba