Sabit fiyat! Online satış! 0 km’de neler oluyor? Sıfır km araba satışında değişim bu hafta başlıyor!

Online Mercedes Sabit Fiyat Skywell.
Online Mercedes Sabit Fiyat Skywell.

Sabit fiyat! Online satış! 0 km’de neler oluyor? Sıfır km araba satışında değişim bu hafta başlıyor! Online Mercedes Sabit Fiyat Skywell.

YOUTUBE KANALIM

Bu tip haberleri yazmayı bile özlemişim. Sıfır kilometre otomobilin neredeyse tamamen yatırım aracı olduğu günümüzde değişimin başladığına dair ilk belirtileri en azından hissetmeye başladım. Umarım bu şekilde devam eder ve olması gerektiği gibi otomobil bir yatırım aracı olmaktan çıkar. Hep söylediğim gibi otomobil yatırım aracı değildir. Otomobil tıpkı otobüs gibi tıpkı minibüs gibi bir ihtiyaçtır. Neyse, konumuza gelecek olursam geçtiğimiz hafta gündem yoğundu. Arka arkaya sıfır kilometre otomobil satışında bir şeylerin değişmeye başladığını hissettiren gelişmeler yaşandı. Bu gelişmeler bu haftadan itibaren daha fazla duyulacak ve konuşulacak.

Öncelikle Mercedes Türkiye yönetimi bu hafta online satışa başladıklarını resmen açıklayacak. Doğrudan satış modeli dedikleri sistemi Çarşamba günü açıklayacaklar. Sıfır kilometre Mercedes satın alacaklar burada açıklanacak bilgileri çok dikkatli bir şekilde takip etsin. Burada yanlış anlaşılan konu Mercedes’in yetkili satıcılarını kapatacak diye düşünülmesi. Bayiler kapanmayacak, sadece araba satış işlemi yapamayacak. Bunun yanında bir diğer gelişme sabit fiyat garantisi. Bugün satın alacağınız Skywell ET5 modelini Haziran’da teslim aldığınızda fiyatı değişmeyecek, sabit kalacak. Hadi bakalım, değişim başladı. Çok hızlı bir şeyler olacak.

Chery Hibrit modeller çok iddialı geliyor! 1000 kilometre menzil sunuyor 75 km elektrikle gidebiliyor!

Ucuz elektrikli dönemi başladı

Uygun fiyatlı elektrikli otomobil dönemi bu hafta resmen başlıyor. En ucuz elektrikli otomobil modeli olacak olan Leapmotor T03 modeli Perşembe günü düzenlenecek lansman toplantısının ardından satışa sunuluyor. Bu model şehir kullanımı için elektrikli bir araç arayanların ilgisini çekecek bir model olacak. Uzun yolculuklara da elbette çıkılabilir ama şehirde kullanmak için araba bakınanlar bu aracı takip edebilir. 700-750 bin TL bandında bir fiyatı olacak olan aracın en önemli artısı ilk etapta Türkiye’ye bolca getirilmiş olması. Skywell’i Türkiye’ye getiren Ulu Motor tarafından satışa sunulacak. 417 km WLTP City menzili sunan araç şehir kullanımında 1 haftalık ihtiyacı rahatlıkla karşılar. Üç Enerji Geri Kazanım Modu sayesinde WLTP menzilinde %15-25 artış olabiliyor. 36 dakikada %30’dan %80’e şarj imkanı da bulunuyor. 80 kW (107 HP) güç üreten T03, 3 farklı sürüş modu sunuyor. Spor, Standart ve Ekonomik olarak modlar arasında seçim yapılabiliyor. 8 inç LCD gösterge paneli ekranı, dokunmatik kontrollü 10,1 inç HD merkezi ekran var.

YENİ SKYWELL ET5 TESTİMİ İZLE

Online Mercedes Sabit Fiyat Skywell.

MG4 Electric Satışa sunuldu

Doğan Trend Otomotiv tarafından elektrikli otomobil seçeneklerinde yeni bir sayfa açıldı. MG4 Electric 969.000 TL etiketle satışa sunuldu. 435 km’yi bulan menzili ve Euro NCAP testinden en yüksek puanı alması bu arabanın çok önemli artıları arasında yer alıyor.

250 bin TL’ye Elektrikli araba

İki kişinin yan yana, geniş bir kabinde seyahat edebilmesine ek olarak 310 litrelik toplam yükleme alanı sunan Silence S04 satışa sunuluyor. Nano elektrikli otomobil bugün satışa sunulsa fiyatı 250 bin TL civarında olacak. Şehir arabası arayanlar takip etsin.

Togg sedan Ne zaman satılacak?

Togg kompakt SUV T10X yerli otomobil markasının satışa sunduğu ilk model oldu. Daha uygun fiyatlı olacak olan kompakt sedan model ise 2025 yılında satışa sunulacak. Keşke planlar değişse öncelik küçük SUV modele verilse diye düşünmeden edemediğim bir dönem.

Online Mercedes Sabit Fiyat Skywell.

Online Mercedes Sabit Fiyat Skywell.

Online Mercedes Sabit Fiyat Skywell.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba