Yeni Opel Mokka Türkiye’de kaç paraya satışa sunuldu? Mokka’nın özellikleri neler?

Opel Mokka fiyat listesi 2021.
Opel Mokka fiyat listesi 2021.

Opel Mokka fiyat listesi açıklandı! Yeni Opel Mokka Türkiye’de kaç paraya satışa sunuldu? Opel Mokka fiyat listesi 2021.

Instagram Hesabım

Opel Mokka Türkiye Lansmanı 16 Haziran 2021 Çarşamba günü yani bugün yapıldı. Opel Mokka’nın fiyatları da bu toplantıyla birlikte açıklandı. Elektrikli Opel Mokka ise 2022 yılının ikinci yarısından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.

İşte Opel Mokka fiyat listesi 2021.

Opel Mokka Elegance 365.900 TL

Opel Mokka GS Line 377.900 TL

Opel Mokka Ultimate 397.900 TL

Yeni Opel Mokka 130 HP güç üreten, 1.2 lt turbo motor ve AT8 otomatik şanzımanla satışa sunuldu.

Aerodinamik açıdan optimize edilen yeni Opel Mokka, yeni marka yüzü Opel Vizor dışında yeniden tasarlanan Opel Şimşek logosunu ve bagaj kapağında merkezi olarak konumlandırılan isimlendirmeyi kullanan ilk model olmasıyla öne çıkıyor. Yeni Opel Mokka aynı zamanda Pure Panel ve tamamen dijital bir kokpit ile yollara çıkan ilk Opel olmasıyla marka için büyük öneme sahip. Yeni Opel Mokka buna ek olarak, satış başlangıcından itibaren yüksek verimlilik seviyesine sahip içten yanmalı motorlar dışında bir elektrikli versiyon da sunan ilk Opel.

Yeni Opel Mokka, Yeni Motorları ile Eğlence ve Teknolojinin Birleşimi olarak tanıtılıyor. Yeni Opel Mokka, gelişmiş motor seçenekleri ile şehir içi ve şehir dışı kullanımda müşterilerine yenilikçi çözümler sunuyor deniyor. Yeni Mokka, Opel’in gelecekte kullanacağı marka yüzü ve yeni dijital kokpiti ile markanın gelecekteki tasarımına dair yol gösterici bir role sahip. Yeni Mokka, IntelliLux LED Matrix far teknolojisi, sürücü için masaj özellikli ergonomik deri koltuk seçenekleri, Apple CarPlay&Android Auto uyumluluğu sunan bilgi-eğlence sistemi ile eğlence ve teknolojinin gerçek anlamda birleşimi.

Engelli raporuyla satın alınabilecek otomatik SUV modeller hangileri? Listede kaç tane SUV araç var?

Yeni Mokka, yeni motor seçenekleri ile verimlilik ve performans arasında ideal denge kuruyor. Motor seçenekleri Türkiye’de 130 HP olarak belirlenmiş durumda. Birbiriyle uyum içinde çalışan güç ve aktarma organları başarılı bir yakıt tüketimi performans dengesini beraberinde getiriyor. Aslında bu motor seçeneklerini hepimiz artık tanıyoruz. 8 ileri otomatik şanzıman çalışma karakteriyle beğeni kazanan bir ürün.

2021 Opel Mokka’nın tüm versiyonlarında yeni nesil LED aydınlatma birimleri sunuyor. Toplam 14 hücreli uyarlanabilir IntelliLux LED® Matrix farlar bu segmentin nadir donanımı olarak öne çıkıyor. Opel Insignia, Opel Astra ve yeni Opel Corsa’da olduğu gibi bu far teknolojisi sürekli uzun far ile sürüşe olanak sağlıyor. Karşıdan gelen veya öndeki araçların sürücülerinin gözlerinin kamaşmaması için, bağımsız LED hücreler milisaniyeler içinde kapanarak araçları ışık konisinden ayırırken, kimsenin gözü kamaşmıyor, ancak yeni Mokka yolcuları stadyum benzeri aydınlatma deneyimini yaşıyor.

Engelli raporuyla satın alınabilecek otomatik sedan modeller hangileri? Listede kaç model yer aldı?

Opel Mokka fiyat listesi 2021.

Opel Mokka fiyat listesi 2021

Opel Mokka fiyat listesi 2021

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Haziran 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 29. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 29. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Haziran 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba