PSA Grubu Koronavirüs Tehlikesindeki Çalışanlarını Tahliye Ediyor

PSA Grubu Çin, PSA Wuhan Çalışanları, PSA Wuhan Çalışanlarını Geri Çekiyor, PSA Grubu Çin Üretimi, Groupe PSA Wuhan Çalışanları. PSA Grubu Koronavirüs Çin Önlemleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

PSA Wuhan Çalışanlarını Geri Çekiyor. PSA Grubu Koronavirüs Çin Önlemleri Neler?

PSA, Çin’in Wuhan bölgesindeki personeli ülkesine geri getiriyor.

Renault Clio 5’in Türkiye Motor Seçenekleri Neler?

PSA Group, Çin Wuhan bölgesinden koronavirüs salgınını nedeniyle, orada bulunan personelini ve ailelelerini Fransa’ya geri getiriyor.

Otomobil üreticisi tahliye işlemini Çin makamları ve Fransa genel konsolosluğu ile tam işbirliği içinde yürütüleceğini söyledi.

PSA Grubu tarafından yapılan açıklamada, tahliye edilen çalışanlarır ülkelerine geri dönmeden önce Changsha’da karantinada kalacağını söyledi.

PSA, Dongfeng Motor ile ortaklığın bir parçası olarak Wuhan’da üç fabrikaya sahip. Renault ve Fransız Valeo’nun da şehirde fabrikaları bulunuyor.

Geçen hafta bir Renault sözcüsü yaptığı açıklamada Wuhan fabrikasının Çin Yeni Yılı tatili için kapalı olduğunu ve şirketin oradaki personeli ile ilgili durumu analiz ettiğini söyledi.

Çin Wuhan’da fabrikası bulunan otomotiv üreticileri PSA Grubu ile aynı yolu izleyecek gibi görünüyor. Umarım koronavirüs ile ilgili acil önlemler hızlı bir şekilde alınır. Koronavirüs için en kısa sürede bir tedavi yönteminin bulunması en önemli temennim. Daha fazla can kaybı yaşanmadan tedavinin bulunmasını dilerim.

Renault Clio 5’in Türkiye Motor Seçenekleri Neler?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba