Yeni Renault Clio Hibrit Haziran ayında satışa sunulacak

Yeni Clio, 2020 Clio, Yeni Renault Clio Hibrit. 2020 Yeni Renault Clio Hibrit Geliyor. Renault Clio Hibrit ne zaman satılacak?

Renault Clio Hibrit ne zaman satılacak? 2020 Clio Hibrit Özellikleri neler?

Youtube.com/msemedya

Fransız Üretici Renault Hibrit ve Elektrikli kozunu iddialı modelleriyle oynadı. Yerli Üretim Yeni Renault Clio Hibrit Haziran ayında satışa sunulacak. Renault Megane Hibrit bu modelin ardından satışa sunulacak.

Skoda Fabia SE Drive Donanımla Geliyor! Neler Yeni?

Renault Clio Hibrit Özellikleri Neler?

Yeni Renault Clio E-TECH Hybrid iddialı özelliklere sahip. Özellikle yakıt tüketimi konusunda tam bir cep dostu. Renault tarafından açıklanan bilgilere göre 1.5 litre dizel üniteden sadece 10 kg daha ağır olması da önemli bir artı.

Hibritin getirdiği artıyla Yeni Clio’nun 80-120 km/s ara hızlanması sadece 6.9 saniye sürüyormuş. Esneklik değeri açısından iyi bir sonuç.

Renault Clio Hibrit sadece elektrikle 50 kilometre yol gidebiliyor. Yapılan araştırmalar kullanıcıların 50 ile 70 km arasında günlük kullanım mesafesine sahip. Renault Clio Hibrit içten yanmalı motorla karşılaştırıldığında yüzde 40’a varan bir tüketim tasarrufu sunabiliyor. 2020 Clio sadece elektrikli kullanımda 61 km/s hıza çıkabiliyor.

Renault Clio Hibrit ne zaman satılacak? Renault Clio Hibrit ne zaman satılacak?

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Her şey yolunda giderse herkese Nisan sayısı itibariyle bir sürprizim olacak.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba