Yeni Renault Clio Türkiye’de Yarın Satışa Sunuluyor

Renault Clio 5, Yeni Clio 5, 2020 Clio 5, Yeni Renault Clio, 2020 Renault Clio, Renault Clio Yorumları, Renault Clio Türkiye Fiyatları Açıklandı.

12 Şubat (Yarın) tarihinde satışa sunulacak olan Yeni Clio’nun tüm fiyatları ve motor seçenekleri açıklandı. Renault Clio Türkiye Fiyatları Açıklandı.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

youtube.com/msemedya

Bu Yıl Satışa Sunulacak Arabalar Hangileri?

Renault Clio Türkiye Fiyatları Açıklandı.

Renault Clio Türkiye Fiyatları Açıklandı. Renault Grubu’nun en çok satan global modeli, Avrupa ve Türkiye’de B-HB segmentinin lideri Clio yenilendi. Yeni Renault Clio, dinamik sürüş becerisi, yol tutuşu, yüksek teknolojileri ile bugüne kadarki en iyi Clio olarak öne çıkıyor deniyor.

Türkiye’nin En Çok Satan HB modeli.

Türkiye’nin en çok satılan model sıralamasında 2. sırada yer alan Clio, en çok satan HB model. Yeni neslinde Clio tasarım genetiğini korurken daha kaslı ve dinamik bir görünüme kavuşuyor. Yeni Clio’nun tasarımına dinamizm ve sportif bir görünüm kazandıran ayrıntılar modelin aerodinamik performansını arttırırken daha iyi ses yalıtımına katkıda bulunuyor. Renault Nissan İttifakı tarafından geliştirilen yeni CMF-B platform sayesinde segmentinde benzersiz iç hacim ve konfora sahip.

Yeni Renault Clio İç Mekan Özellikleri Neler?

Yeni Clio’nun iç mekanında ise, daha güçlü bir teknolojik donanım ve daha sofistike yepyeni bir tasarım ile yüksek kalite ilk bakışta göze çarpıyor. Yeni Clio bünyesinde yüksek teknolojler barındırıyor. 9.3 inç dikey tablet ekran, Multisense Sürüş Deneyim Teknolojisi, Auto-hold fonksiyonlu elektrikli park freni B HB segmentinde ilk kez sunuluyor. Ayrıca Yeni Clio’nun 391 litre hacimli (dizel versiyonlarda 366 litre) bagajı segmentinin en iyisi olarak öne çıkıyor.

En Çok Satan SUV Ocak 2020 Sonuçları Nasıl Oluştu?

Renault Yeni Clio Kuş Bakışı Görüşe sahip.

Renault ürün gamında ilk kez Yeni Clio’da kullanılan 360° kuş bakışı kamera yer alıyor. Smart Cockpit, Eller Serbest Park Destek Sistemi, kablosuz şarj, akıllı telefon ekran yansıtma özelliği, 7 inç kişiselleştirilebilir sürücü ekranı ise bir üst segmente ait özellikler olarak dikkat çekiyor.

Renault Clio Türkiye Fiyatları Açıklandı.

Yeni Clio Euro NCAP Test Sonucu.

Yeni Clio Euro NCAP testinden elde ettiği 5 yıldız ile mükemmel güvenlik seviyesi sunarak beşinci neslinde de çağa uyum sağlama geleneğini sürdürüyor. Yeni Clio, ADAS (Sürüşe Yardımcı Destek Sistemleri) sistemi ile en üst seviyede güvenlik ve konfor sunuyor. Şerit takip sistemi, aktif acil fren destek sistemi, otomatik uzun/kısa farlar, trafik işaretlerini tanıma sistemi gibi özellikler sürüş güvenliğini artırıyor.

Yeni Clio Dizel Otomatik Seçeneği Var mı?

1.0 SCe, 1.0 TCe ve 1.3 TCe benzinli motorları da ürün gamına ekleyen Yeni Clio, Türkiye’de yeni nesil dört benzinli ve iki dizel olmak üzere seçenekler sunuyor. (Benzinli manuel: 1.0 SCe 72 bg, Turbo 1.0 TCe 100 bg / Benzinli otomatik: Turbo 1.0 TCe X-Tronic 100 bg ve Turbo 1.3 TCe EDC 130 bg /

Dizel manuel: 1.5 Blue dCi 85 bg ve 1.5 Blue dCi 115 bg).

Renault Clio 5 Yeni Renk Seçenekleri.

Mercan Turuncu ve Demir Mavi, Yeni Clio’nun lansman renkleri arasında yer alıyor. Mercan Turuncu ve Boğaz Mavisi ilk kez Yeni Clio’da kullanılan yepyeni renkler olarak öne çıkıyor.

Türkiye’nin En Çok Satan Arabası Ocak 2020’de Toyota Corolla Oldu!

Renault Clio 5 Türkiye Başlangıç Fiyatı Ne Kadar?

Yeni Clio, Türkiye’de Joy, Touch ve Icon olmak üzere üç donanım seviyesine sahip. Clio 5 başlangıç fiyatı 111.000 TL. Renault Clio 5 12 Şubat 2020 tarihinden itibaren satışa sunuluyor. Yani yarın yeni Clio’nun Türkiye macerası başlıyor.

Renault Clio Türkiye Fiyatları Açıklandı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba