Renault Formula 1 Dünya Şampiyonası’ndan Çekiliyor mu? Geçici CEO İncelemeye Aldı!

Renault Formula 1 Yarışlarını Bırakıyor
Renault Formula 1 Yarışlarını Bırakıyor

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda Renault’nun kararı herkes tarafından merakla bekleniyor. Renault’nun geçici CEO’su olan Clotilde Delbos yaptığı açıklamada konuyu masaya yatırdıklarını söyledi. Renault Formula 1 Yarışlarını Bırakıyor.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Peugeot 3008 mi? Hyundai Tucson mu? Renault Kadjar mı? Ford Kuga mı? Kazananı Siz Seçtiniz!

Formula 1 Dünya Şampiyonası katılımcı markalar için çok büyük maliyetler anlamına geliyor. Yarışlarda başarılı olan takımlar pasta payının önemli bölümünü alarak bu işi sürdürebilir hatta kar edilebilir kılarken, alt sıralarda yer alan takımlar var olma mücadelesi veriyor.

Renault CEO’su Thierry Bollore’nin ani bir şekilde işten çıkarılmasının ardından Renault’nun geçici CEO’su olan Clotilde Delbos bu konu hakkında açıklamalar yaptı. Delbos yaptığı açıklamada, “Formula 1 Dünya Şampiyonası’da dahil olmak üzere, yüksek katılımlı oldukları alanları incelemeye başladıklarını” söyledi. Bunun alt metninde Formula 1 tutkunlarını üzecek bir açıklamanın olduğunu düşünüyorum. Teknik kurallar nedeniyle bu hafta sonu yapılacak olan Meksika Grand Prix’sinden Renault Takımı’nın ihraç edilmesi de bu konuya tuz biber olduğunu düşünüyorum. Çok büyük bir değişiklik olmazsa Renault Formula 1 Takımı bu sezonun ardından pistlere veda edecektir.

Renault Formula 1 Yarışlarını Bırakıyor. Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”8166″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli! Dergilik’te!”]

Renault F1 Team Bırakıyor, Renault Formula 1’e veda ediyor, Formula 1’den Renault Ayrılıyor.

BMW 3 Serisi’nin Yüksek Performanslı Versiyonları Çok İddialı! Bize Uzaktaki Yıldızlar Gibi!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba