Fiat 500 Ailesine Sportif Dokunuş: Fiat 500X Sport Geldi! Bu Sporcu SUV İş Yapar Görünüyor!

Yeni Fiat 500X Sport Tanıtıldı.
Yeni Fiat 500X Sport Tanıtıldı.

Fiat 500X Artık daha sportif, SUV 500X Sport, 2020 Fiat 500X Sport, Sportif SUV Modeller, 500X Sport Yorumları, detayları haberde. Yeni Fiat 500X Sport, Fiat’ın 500X ailesine katılarak sportif bir soluk getirdi. Yenilenen süspansiyon sistemi, yere daha yakın şasisi, geliştirilmiş şanzımanı ve 19 inç jantlara sahip yüksek performans lastikleriyle sürüş zevkini üst seviyeye taşıyor. Yeni Fiat 500X Sport Tanıtıldı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Peugeot 3008 mi? Hyundai Tucson mu? Renault Kadjar mı? Ford Kuga mı? Kazananı Siz Seçtiniz!

Fiat 500X Sport, 500X’e göre 13 mm alçaltılmış. Bu sayede de aerodinamik özellikleri iyileştirilmiş. 500X Sport’un kalbinde ise 1.3 litrelik turbo beslemeli 150 beygirlik benzinli bir motor yer alıyor. DCT otomatik şanzımana sahip olan 500X Sport’un şanzımanı da önceki nesle oranla %8 daha hızlı çalışır duruma getirilmiş. Diğer bir motor seçeneği ise 1.0 litrelik 120 beygirlik olarak öne çıkıyor. 1.0 litrelik motor seçeneği ise sadece 6 ileri manuel şanzımanla tercih edilebiliyor.

Dış tasarımında da sportif detaylara yer verilen Fiat 500X Sport, modele özgü body-kit ve arka difüzör tasarımıyla diğer 500X modellerinden ayrışıyor. Farların kenarında yer alan alüminyum detaylar da dikkat çekiyor. Sportif tasarıma dış tasarımda olduğu kadar iç tasarımda da yer verilmiş. Alcantara detayların yer aldığı döşeme titanyum gri renkli konsolla harmanlanmış. Yeni siyah deri döşemede yer alan gri renkli ‘500’ logosu da modele özgünlük katıyor.

Yeni Fiat 500X Sport, üst düzey donanımıyla da dikkat çekiyor. Şerit Takip Sistemi ve Trafik Levha Tanıma Sistemi gibi sürüş destek sistemleri standart olarak sunuluyor. Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerine sahip, 7 inçlik navigasyonlu multimedya ekranı yer alıyor. Ayrıca arka park sensörleri ve hız sabitleme sistemi de standart donanımda sunuluyor.

Fiat 500X Sport’un İngiltere satış fiyatı ise 22.500 Sterlinden başlıyor. Türkiye fiyatı henüz belli olmadı. Ancak Türkiye’ye geldiği takdirde küçük hacimli performanslı motoru, kompakt SUV’a göre alçak ama hatchback sınıfa oranla da yüksek yapısıyla ve TOFAŞ’ın yaygın servis ağı ve üstün müşteri hizmetleri deneyimi nedeniyle Türkiye’deki kullanıcıların Fiat markasına olan sevgisini göz önüne alınca, Fiat 500X Sport’un oldukça beğenilecek ve satılacak bir model olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni Fiat 500X Sport Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”8166″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli! Dergilik’te!”]

Tutumlu Patronların Arabası: Audi A6 55 TFSI e plug-in Hibrit Tanıtıldı! 50 km menzil sunuyor!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba