Hidrojenli Renault Ticari Araçlar Geliyor.

Renault, fosil yakıtlı araçlarına alternatif olarak elektrikli modellerinin yanı sıra hidrojenli araçlarını da çıkarmaya başladı. 2014 yılından bugüne test ettiği hidrojen teknolojisinin ilk modelleri Renault’un hafif ticari modelleri Master ve Kangoo oldu. Renault Kangoo Hidrojenli Geliyor.

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Renault Master ve Kangoo modellerinin menzilleri hidrojen sayesinde 350 kilometreye ulaşabiliyor. Hidrojenin bir diğer avantajı da sadece 10 dakika içinde tam dolu bir depoya sahip olabilmesi olarak öne çıkıyor. Bu sayede hidrojenli araçlar elektrikli araçlara oranla şehir içi yerine şehirlerarası yolculuklar için de rahatlıkla kullanılabiliyor.

203 Beygirlik Hyundai Lafesta Tanıtıldı!

Hidrojenle çalışan Renault Master Z.E.’nin 2020’nin ilk yarısında satışa sunulması bekleniyor. 120 ile 350 kilometre arasında menzile sahip olacak Master, iki farklı şasi seçeneğiyle tercih edilebilecek. Aracın tabanında yer alan iki adet hidrojen tankıyla birlikte Renault Master, yükleme alanından hiçbir şey kaybetmiyor. 10,8 metreküp ile 20 metreküp arasında yükleme alanına sahip olan Renault Master, işletmelerin kullanımı için büyük avantaj sağlıyor.

Renault Kangoo Z.E. hidrojenle çalışan modelinin ise bu yıl sonuna kadar satışa sunulması planlanıyor. 370 kilometreye varan menziliyle dikkat çeken Renault Kangoo Z.E.’nin hidrojenle çalışan modeli 3.9 metreküplük yükleme hacmiyle de işletmelerin en önemli yardımcısı olacaktır. Renault Kangoo Z.E. hidrojenli versiyonunun Avrupa satış fiyatının 50.000 Euro seviyelerinde olması bekleniyor.

Renault Kangoo Hidrojenli Geliyor.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba