Yeni Honda Civic’e 1 Litrelik VTEC Geliyor!

2020 yılından itibaren satılacak olan Civic modelleri için Honda modelde bir dizi güncelleme yaptı. Yenilenen Honda Civic’in multimedya sistemi geliştirildi. Kabin içerisinde kullanılan malzemelerde de değişikliğe giden Honda, hem aracın kullanışlılığı hem de premium algısını artırdı. Honda Civic 1 litre VTEC Geliyor.

Youtube kanalımız.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Dış tasarımda çok dikkatli bakılmadığı sürece yapılan değişiklikler pek göze çarpmıyor. Ancak özellikle sis farının çevresindeki asimetrik çerçeve ve tamamen LED farlar göze çarpıyor. Ayrıca LED gündüz farlarının dizaynı da değiştirildi. Honda Civic’in giriş modelinde yer verdiği 16 inçlik jantlar da yenilendi. Daha üst donanım seviyelerinde kullandığı 17 inçlik jantlar da ‘Shark Grey’ modeliyle satışa sunulacak. Dış tasarımında son detay ise Honda Civic’in renk seçenekleri arasına eklediği yeni rengi olan ‘Obsidyen Mavi’ seçeneği olarak öne çıkıyor.

2020 Skoda Fabia Yeni 2 Paketle Geliyor!

Daha rafine bir iç mekana sahip olan Honda Civic kullandığı yeni panel döşemesiyle de daha premium bir havaya sahip oldu. Civic’in sahip olduğu sınıfındaki lider kullanım kolaylığı şimdi eklediği elektrikli sürücü koltuğuyla da pekişiyor. Apple CarPlay ve Android Auto özelliğine sahip multimedya sistemini de yenileyen Honda, eklediği fiziksel tuşlarla da kullanımı kolaylaştırıyor.

203 Beygirlik Hyundai Lafesta Tanıtıldı!

Yenilenen Honda Civic, motor seçeneklerine de yeni 1.0 litrelik VTEC turbolu motorunu ekleyerek yüzümüzü güldürdü. 90’ların efsane Honda Civic VTEC’lerini bilen bizlerin çok sevdiği sözde olduğu gibi; Sonuçta kadına etek, erkeğe VTEC yakışır:) Yeni 1.0 litrelik VTEC motor 126 beygir 200 Nm güç üretiyor. Hem manuel hem de CVT otomatik şanzımanla tercih edilebilecek. Şu an satılmakta olan bildiğimiz diğer iki motorlar 1.5 litrelik turbo benzinli 182 beygir 240 Nm ve 1.6 litrelik dizel 120 beygir 300 Nm torka sahip motorlar ise hem yakıt tüketimi hem de karbon emisyonu konusunda geliştirildi. 1 litrelik motorun Türkiye satış planında olmadığını öğrendik.

Honda, yenilediği Civic’de konforun artması için de çalışmalar yaptı. 2020 model Honda Civic’lerde MacPherson süspansiyon sistemi kullanılacak. Bu sayede hem aracın konforunu artıran Honda, yol tutuşunun da daha iyi olduğunu belirtti.

Honda Civic, ülkemizde ürettiğini modelini 127.900 ile 236.500 TL arasında değişen fiyatlarıyla sunuyor.

Honda Civic 1 litre VTEC Geliyor. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba