BMW 3 Serisi Elektriklendi Yakında Yola Çıkıyor!

Yeni BMW 3 Serisi Hibrit.
Yeni BMW 3 Serisi Hibrit.

Yeni BMW 3 Serisi Hibrit, Hibrit Yeni BMW 3 Serisi Yorumları, Elektrikli BMW 3 Serisi, BMW 330e Sedan yorumları, BMW 330e Sedan özellikleri. BMW elektrikli araçların ve plug-in hibrit modellerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu yıl tamamen elektrikli araçlara odaklanan BMW X3 xDrive30e’de dahil olmak üzere birçok güncellenmiş plug-in hibrit modelini piyasaya sürdü. Ayrıca X1 xDrive25e’de gelecek yılın başlarında bu listeye katılıyor. Avrupa’da geçen yıl %16 Pazar payına sahip olan BMW Grubu, şehir içi ve şehir dışında sıfır emisyonlu ve sürüş kabiliyetini arttıran BMW plug-in modellerinde bataryalarında yaptıkları son gelişmeler sayesinde piyasaya öncülük etmektedirler. Yeni BMW 3 Serisi Hibrit.

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergisi.

youtube.com/msemedya

BMW X3 xDrive30e Yorumları.

Bu yıl satışa sunulan en yeni elektrikli model olan bu model aynı zamanda ise SUV segmentinde en yüksek sürüş dinamiği ve verime sahiptir. Yeni BMW X3 xDrive30e’nin plug-in hibrit aktarma organları 252 beygir TwinPower teknolojisine sahip 2.0 litrelik dört silindirli benzinli bir motorla birleştirilmiştir. Standart olarak BMW X3 xDrive30e, bir düğmeye basarak gücü 41 beygir arttıran isteğe bağlı performans sistemi olan XtraBoost ile donatılmıştır.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

BMW X3 xDrive30e’nin 0-100 km/s hızlanması ise 6.1 saniyedir. Yeni aracın lityum iyon bataryası bagaj alanından tasarruf edip 450 litrelik bir alan sağlamak için arka koltuğun altına yerleştirilmiştir.

BMW 330e Sedan Yorumları.

Temmuz 2019’da piyasaya sürülen BMW 330e Sedan, karbondioksit emisyonunda %10’dan fazla azalma sağlıyor. 330e’nin yeni ve en önemli özelliği X3 xDrive30e’de olduğu gibi XtraBoost teknolojisi ile 252 beygirin tek bir tuşla 41 beygir arttırılmasıdır.

Araçta yer kazanmak için elektrik motoru sekiz vitesli steptronic şanzımana entegre edildi. BMW 330e ayrıca, araç hızlanırken araca özgü büyüleyici bir motor sesi vererek kulakların pasını silen bir ses tasarımı sunar. Yeni BMW 330e Sedan’da bulunan lityum iyon yüksek voltajlı batarya, arka koltukların altına yerleştirilmiş durumda. Yakıt deposu ise en verimli bagaj kapasitesini sağlamak için arka aksın üzerine yerleştirilmiştir. Toplam bagaj hacmi 375 litre olan araç isteğe bağlı olarak arka koltukları katlayarak alan arttırılabilir. Aracın pilini şarj ederken daha kullanışlı ve çekici olması için artık şarj esnasında yeni dijital servisler sunulacak.

BMW X5 xDrive45e Yorumları.

BMW X5’in hibrit ikinci nesli olan bu araç, BMW TwinPower teknolojisine sahip modele özgü 6 silindirli benzinli motorunu en yeni BMW eDrive teknolojisi ile birleştiriyor.

Yeni BMW X5 xDrive45e’nin elektrikle çalışan serisinin menzili önceki modele göre üç kat daha fazla menzil sunuyor. Bu da 86 kilometrelik bir menzil anlamına geliyor.  Bu büyük ölçüde geliştirilen rakamlar, mevcut BMW EfficientDynamics sürücü ailesinden ve dördüncü nesil BMW eDrive teknolojisinin yanında 3.0 litrelik 286 beygire sahip altı silindirli motordan oluşan tamamen yeni geliştirilmiş aktarma organının sonucudur.

0-100 km/s hızlanmasını sadece 5.6 saniyede tamamlayan bu aracın maksimum hızı ise 234 km/s’dir. Aracın alt kısmında bulunan yüksek voltajlı akü sayesinde, ağırlık merkezi diğer modellere göre çok daha düşüktür. Bu aracın bagaj hacmi ise diğer X5 araçlarına göre 50 litre daha düşük olup 500 litredir. Eğer arka koltuklar katlanır ise bu hacim 1.720 litreye kadar çıkabiliyor.

Yeni BMW 3 Serisi Hibrit.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba