Renault Trucks Dizelin Yerine CNG Kullanacak

Renault Trucks Dizel, Renault Trucks Elektrikli, Renault Trucks Dünya Başkanı Bruno Blin, Elektrikli Renault Kamyon, Renault Elektrikli Kamyon, Renault CNG Kamyon, Renault Trucks CNG Kamyon Yapıyor.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Renault Trucks CNG Kamyon Yapıyor.

Renault Trucks Dünya Başkanı Bruno Blin: “Dizelin yerine geçebilecek yakıt tipleri üzerinde çalışıyoruz.”

Ford Otosan Endüstri 4.0 Sistemine Geçti

Avrupa’da bir çok şehrin sıfır emisyon bölgeleri oluşturma konusunda karar aldığını ve bunun da elektrikli araçlar çözümünün önünü açtığını ifade eden Blin, “Renault Trucks olarak bundan 10 yıl önce elektrikli araçlarımızı sunduk. Konu enerjiye geldiği zaman burada tüm sorunlara ya da ihtiyaçlara yönelik tek bir çözüm yok. Dolayısıyla bütün farklı enerji kaynaklarını kullanacağımız bir çözüm paketi oluşturacağız. Bunun için de zaten dizelin yerine geçebilecek yakıt tipleri üzerinde çalışıyoruz ki karbondioksit hedeflerine ulaşabilelim. Burada CNG ve elektrikli motor çözümleri, çok önemli bir pay sahibi olacak. Öte yandan ekonomik ve çevresel açılardan dizel, uzun yol taşımacılığı için şu anda ve yakın gelecekte en iyi çözüm olacaktır. Bu sebeple, dizel araçlarımızda yakıt tüketimini düşürmeye devam ediyoruz” dedi.

Renault Trucks Dünya Başkanı Bruno Blin, Türkiye ziyareti sırasında kamyon ve çekici pazarını değerlendirdi. Türkiye’de Renault Trucks olarak pazar paylarının tüm dünya ortalamasının üzerinde arttığını belirten Blin, pazarda yaşanan daralmanın son bulmasını ve gerçek hacmine dönmesini beklediklerine değindi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba