Rusyanın Yerli Premium Otomobili Aurus Senat Avrupa’ya Gelecek mi?

Rus Premium Otomobil Markası Aurus.

Rus Araba Markası, Rus Araba üreticisi, Rus Araba Modelleri, Rusya’nın ilk premium markası Aurus, Rus Premium Otomobil Markası Aurus.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından beğenilen ve resmi olarak da kullanılan Aurus, Senat adlı premium limuzin modeliyle öne çıkıyor. Rus Premium Otomobil Markası Aurus.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

youtube.com/msemedya

Rus markası Aurus, Sovyetler Birliği döneminde liderlerin makam arabası olan ZIL marka sedanların varisi olmayı hedefliyor. 18.000.000 Ruble (274.000 $) fiyatıyla Aurus Senat, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Avrupa ve Çinli kullanıcıları da müşterisi yapmak istiyor. Marka Avrupa pazarında satışa çıkmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Fiat Türkiye Şubat 2020 Kampanyası Açıklandı

Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov, Moskova’daki açılış töreninde ‘2020-2021 yılları içinde Çin’de de bir showroom açılmasını bekliyoruz’ dedi.

Rusya, 2013’ten beri kamu iştiraki olarak Aurus’un limuzin projesinde 12.4 milyar ruble (189 milyon $) yatırım yaptı. Araçlar, Rus otomobil üreticisi Sollers ile birlikte üretiliyor. Açıklamalarına devam eden Manturov ‘Minivan ve SUV modelleri test aşamasında. Aurus markalı ikinci bir modeli 2020 yılı içerisinde görmeyi umuyoruz’ dedi.

Peugeot Türkiye İddialı Şubat Kampanyasını Başlattı

Aurus’un hibrit veya tamamen elektrikli bir modelinin de 2024-2025 yılına kadar çıkması bekleniyor. Aurus CEO’su Adil Şirinov, potansiyel müşterilerinin yalnızca kamu kurumları değil aynı zamanda iş adamları olduğunu da belirtti. Aurus sipariş almaya başladı. Bu yıl parekende satışlara da açılıyor.

2014 yılında Batı dünyasının Rusya’ya yaptırımlarının başlamasıyla ithal malların ülke içerisinde ikame ürünler üretilmesiyle başlayan süreçte hız kazanan yatırımlarla ortaya çıkan Aurus markası da otomotiv dünyası için önemli bir kazanç olacak gibi gözüküyor.

Rus Premium Otomobil Markası

Rus Premium Otomobil Markası Aurus. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba