Skoda Kamiq Monte Carlo Tanıtıldı

Skoda Kamiq Monte Carlo, Skoda Kamiq Yorumları, Skoda Kamiq Monte Carlo Yorumları, Skoda Kamiq Yeni Donanım, Skoda Kamiq Monte Carlo Fiyatı.

Skoda Kamiq Türkiye’de satışa sunulmadan yepyeni bir donanım paketine sahip oldu. Skoda Kamiq Monte Carlo Fiyatı.

Seat Leon Tanıtıldı! Yeni Leon’u Yorumladım

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Youtube Kanalımız

Skoda Kamiq Monte Carlo, 18 inç siyah Vega alaşım jantlar, panoramik açılır tavan, ful LED farlar gibi özelliklerle dikkat çekiyor. Özel bir spor ön tampon ile birlikte bir dizi parlak siyah detaylara da sahip. Arkada siyah bir difüzör de kullanılmış.

Skoda Kamiq Monte Carlo İç mekan özellikleri.

Yaşam alanında Kamiq Monte Carlo standart olarak spor koltuklar, spor direksiyon simidi ve alüminyum pedallarla donatılmış. Yolcular ayrıca kırmızı ortam aydınlatması, siyah tavan kaplaması deteylarına da sahip. Teknoloji açısından, tüm Kamiq Monte Carlo modelleri ŠKODA’nın yenilikçi Sanal Kokpit dijital gösterge paneli, 9.2 inç ekranlı Amundsen bilgi-eğlence sistemi ve Care Connect’i de bir yıl boyunca ücretsiz sunuyor.

Skoda Kamiq Monte Carlo Motor Seçenekleri Neler.

Kamiq Monte Carlo iki motor seçeneğiyle sunuluyor; 1.0 TSI 115PS ve 1.5 TSI 150PS. Her ikisi de altı ileri manuel veya yedi ileri DSG otomatik şanzıman ile satın alınabiliyor. Fiyatlar 1.0 TSI 115PS modeli için 23.305 Sterlin ile 1.5 TSI 150PS DSG modeli için 25.955 Sterlin arasında değişmektedir.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba