Konuşan Skoda Modelleri Şiveli Konuşmayı Bile Anlayacak!

Skoda Modelleri Konuşmaya Başlıyor (2)
Skoda Modelleri Konuşmaya Başlıyor

Skoda Modelleri Konuşmaya Başlıyor, Skoda Asistan Laura, Arabalar Konuşmaya Başlıyor, Akıllı Arabalar Geliyor, Laura Skoda, Konuşan Arabalar 2020.

Skoda, araçlarında kullanacağı yeni dijital asistanını tanıttı. Laura ismini verdiği sistem sayesinde doğal konuşmayı algılayarak multimedya sistemi kontrol edilebiliyor. Amundsen multimedya sisteminin bir parçası olarak yeni dijital asistan Laura’nın kullanılacağı ilk modeller ise yeni Kamiq ve Scala olabileceği belirtildi. Çek araba üreticisi, yeni dijital asistanını bu iki modelde kullanarak kendi segmentlerinde bir ilke imza atmış olacak. Skoda Modelleri Konuşmaya Başlıyor!

Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

‘OK, Laura’ diyerek aktif edilen sistemle multimedya sistemindeki tüm fonksiyonlar kontrol edilebilecek. Laura’nın ayrı bir çaba gerektirmeden doğal konuşmayı algılayabilecek hassasiyette olduğu belirtildi. Skoda’nın yeni dijital asistanı Laura, altı farklı dilde çalışacak. Bu diller ise İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca ve Çekce.

Konuşan Skoda Modelleri Şiveli Konuşmayı Bile Anlayacak.

Skoda mühendisleri, bu altı dilde lehçe farklılıklarını bile algılayabilen bir sistem geliştirdiklerini iddia ediyorlar. Skoda Kamiq ve Scala’da standart olarak sunulacak eSIM kartla sistem sürekli çevrimiçi olabilecek. Bu sayede de sorulan sorulara arama motorlarını tarayarak cevap bulmak ve gitmek istediğiniz restauranta rezervasyon yapmak gibi işlemler rahatlıkla yapılabilecek.

Skoda’nın yeni dijital asistanı Laura

Skoda’nın yeni dijital asistanı Laura ile sürücüler diyaloglarını istedikleri zaman kesebiliyor ve sistemin yanıt vermesini beklemeden yeni bir komut verebiliyor. Bu da sistemin yanıt süresinin ne kadar hızlı ve algılamasının ne kadar hassas olduğunu gösteriyor. Skoda’nın dijital ses asistanının gelecekte mobil ve web uygulamalarıyla entegre olarak, sadece aracın içerisinde değil dışında da hizmet vermesi planlanıyor.

Yeni Ford Kuga Hibrit 1.2 Litre Tüketiyor!

Skoda Modelleri Konuşmaya Başlıyor!

Araba Habercisi Şubat 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 14. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba