Mercedes Maybach SUV 558 Beygir Gücünde Yatak Odası Oluyor!

Mercedes Benz Maybach GLS 600 4MATIC, Mercedes Maybach SUV, Mercedes GLS Maybach, Maybach SUV, Yeni Mercedes Maybach SUV, Mercedes Benz Maybach GLS 600 4MATIC.

Spor otomobil markalarının son dönemlerde SUV modeller ağzının suyunu akıtıyor. Arka arkaya SUV modeller çıkardılar. Hatta onlara çok yakında Ferrari bile katılacak. Spor otomobil markalarının yaptığı bu ataklara Mercedes Maybach SUV modelini tanıtarak cevap verdi. Mercedes Benz Maybach GLS 600 4MATIC.

Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Mercedes Maybach SUV. Söylemesi bile insana kendini iyi hissettiriyor. GLS’nin gövde tasarımı ve teknik temelini baz alarak lüksün tarifini Mercedes Maybach ortaklığı yeniden tanımlamış. Yapılan açıklamalarda bu aracı kullananların kendini kozaya sarılmış gibi sessiz ve konforlu bir ortamda bulacakları yönünde. İki arka camdaki elektrikle çalışan panjurlu güneşlikler sayesinde arkadaki yolcular görülmek ya da görmek istedikleri kadar yolculuk yapacak. E-ACTIVE BODY CONTROL ile tamamen aktif süspansiyon yol darbelerini yaşam alanına hiç yansıtmayacak türdenmiş.

EDS Kameraları Hızı Kaç Metreden Ölçebiliyor?

Mercedes Maybach SUV Yatak Odası Oluyor.

Şimdi sıkı durun: Arabanın kapılarını açtığınız anda araç aşağıya doğru iniyor ve rahat inip binebilmeniz için otomatik basamaklar ortaya çıkıyor. Arkada daha da fazla konfor sağlayan özel bir Maybach sürüş programı bile var. Arkada bulunan iki koltuk istendiği zaman tam olarak yatırılıyor ve inanılmaz konforlu iki yastıkla nefis bir uyku da sunan yatağa dönüşüyor. Panaromik açılan cam tavanı sayesinde yıldızlar altında nefis bir uyku anlamına geliyor.

Makyajlı Renault Megane Tanıtıldı! Ne Zaman Satılacak?

Motor yalnızda Maybach SUV için geliştirildi

558 HP güç ve 730 Nm tork üreten dört litrelik V8 motor, yalnızca Maybach için geliştirilmiş. Aracı sarsıntısız ve güçlü bir şekilde hareket ettirecek özelliklerde ayarlanmış. Ayrıca  motor, 48 voltluk EQ Boost ile birleştirilmiş. Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC, 2020 yılının ikinci yarısında satışa sunulacak.

Mercedes Maybach GLS 600 4MATIC.

Araba Habercisi Şubat 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 14. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba